Personeelsbeheer all the way ...

Van werving en selectie tot uitdiensttreding en alles wat daartussen valt - opleiding en ontwikkeling, verlonen en belonen, arbeidsrecht en sociale wetgeving.

Attentia als bondgenoot draagt zorg voor nauwgezette loonberekeningen en correcte personeelsadministratie en helpt je met al je vragen over fiscaliteit, arbeidswetgeving en andere juridische aspecten van tewerkstelling en aanwerving.

Een zorgeloze payroll

Een nauwgezette loonberekening en een correcte personeelsadministratie zijn een absolute must voor elk bedrijf.

Bij Attentia sociaal secretariaat zijn we sinds jaar en dag specialist in deze materie.

image

Mobiliteit

We zoeken met z’n allen naar duurzame alternatieven voor de bedrijfswagen.

Een groeiend bewustzijn rond milieuproblemen en een veranderende kijk op transport, pusht bedrijven om op zoek te gaan naar innovatieve manieren om hun medewerkers efficiënt en duurzaam te laten reizen.

Denk jij als werkgever ook aan andere vormen van mobiliteit?

image

Tewerkstelling

Een technisch complex domein dat heel wat expertise vereist.

Attentia helpt je met al je vragen over fiscaliteit, arbeidswetgeving en andere juridische aspecten van tewerkstelling en aanwerving.

image

De 'extra mile'...

Attentia wil samen met jou verder springen, je verwachtingen overtreffen en een waardevolle partner zijn.

1

Digitaal én persoonlijk

Een vaste klantenbeheerder die, ondersteund door een team van experten, klaarstaat voor al je technische en juridische vragen. 

Veertig kantoren verspreid over heel België en een klantenportaal met directe toegang tot jouw apps en bedrijfsrelevante informatie.

2

Transparant

Geen verrassingen.

We werken met een vaste prijs voor loonberekening.

Voor bijkomende diensten of projecten krijg je vooraf steevast een duidelijk prijskaartje.

3

Jouw noden op nummer 1

Klein of groot. Specialist of generalist. Bij Attentia kiezen we voor 'state of the art' HR-software die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Bovendien bieden we naadloze integratie met SAP en andere ERP-systemen.

4

Wetgeving

Sociaal-juridische actualiteit. Onze adviseurs staan je bij en bieden verduidelijking en begeleiding bij al je sociaal-juridische vragen.

Verder houden wij je op de hoogte van de sociaal-juridische actualiteit via nieuwsbrieven en opleidingen.

5

Inzichten

Hoogwaardige gegevens leiden tot inzichten die op hun beurt helpen bij het nemen van de juiste beslissingen. Bij Attentia krijg je uitgebreide rapporteringsmogelijkheden en een overzichtelijk dashboard. Hulp nodig bij het analyseren van je data? Ons Business Intelligence-team staat er voor jou.

6

Flexibiliteit  

Een basisdienstverlening op vlak van verloning, extra payroll-ondersteuning of volledige personeelsadministratie uitbesteden? Jij kiest.

Onthou dat je op Attentia ook beroep kan doen als dienst voor preventie en bescherming op het werk, of als gedreven HR- en Well-being partner.

7

Actueel

Een ervaren sociaal secretariaat kent alle veranderingen in de wetgeving en de specifieke vereisten voor jouw sector. Ze voert deze door en brengt je  proactief  op de hoogte.

8

Correct en betrouwbaar

Een integer sociaal secretariaat zorgt voor een juiste loonberekening  en een tijdige uitbetaling.

Foutloos.

9

Goed geïnformeerd

Een betrokken sociaal secretariaat geeft je één aanspreekpunt die jouw onderneming kent als zijn eigen broekzak. Ongeacht hoe groot je organisatie is. 

Hulp bij je digitale keuze ...

Regel al je HR-zaken zorgeloos via je laptop, tablet of smartphone. Focus op je kerntaken en reduceer je administratie tot het strikte minimum.

Twee oplossingen om in te zetten voor je personeels- en loonadministratie. Allebei feilloos gekoppeld aan onze performante loonmotor,

met een stipte loonberekening als resultaat. Wij helpen bij je keuze.

Qiosq en Qiosq (+)

Personeels-en loonadministratie met uitgebreide rapporteringsmogelijkheden? Vanaf je eerste medewerker ben je bij Qiosq of Qiosq+ aan het juiste adres.

Startmpleo

Wil je je mensen betrekken bij het all-round HR-proces en ben je al met meer dan 20 medewerkers actief? Startmpleo is de geknipte oplossing.

Klaar om te groeien met Attentia?

Neem contact met ons op en laat je begeleiden door onze experten

image