Op Attentia rekenen voor payroll? Dat betekent ...

Handige tools voor je personeels- en loonadministratie

Je medewerkers verwachten hun loon op tijd en correct. Uiteraard! Maar als HR-medewerker goochel je met meerdere taken. Met onze online tools verloopt de administratie efficiënt en foutloos. Zo heb jij tijd voor andere personeelszaken.

Mee met de nieuwste ontwikkelingen in wetgeving

De sociale wetgeving is complex: niets nieuws onder de zon. Laat je het sociaal-juridische liever over aan experts? Onze adviseurs verduidelijken ingewikkelde vraagstukken en begeleiden je met plezier. Liever zelf de touwtjes in handen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrieven en volg onze opleidingen.

Outsourcing wanneer een helpende hand welkom is

Drukkere periodes, tijdelijke onderbezetting of een extra project? Onze externe werkkrachten verlagen de werkdruk en geven zuurstof. Bovendien brengen onze consultants extra expertise in huis. Zij zijn op de hoogte van de actualiteit en putten uit ervaring bij allerlei projecten. Onmiddellijk toegevoegde waarde voor je hele team dus!

HR analytics: haal voordeel uit je data

Dat(a) is goud waard, toch? Maar waardevolle inzichten vragen om een correcte analyse. Het Attentia Business Intelligence team gaat aan de slag met alle beschikbare data. Zo kan jouw organisatie processen verbeteren, met mijlen voorsprong op je concurrenten. Een nieuwe situatie simuleren? Allemaal mogelijk met predictive analyses.

Blijf op de hoogte van de meest recente loonindexaties

Attentia Legal Partners volgt dagelijks de wettelijke wijzigingen op vlak van arbeidsrecht, sociale zekerheid en loonfiscaliteit.

image

Graag overleggen?

Een vraag waar je geen antwoord op vindt? Onze payroll specialisten, juristen, consultants en data-experts staan voor je klaar om samen oplossingen uit te werken.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij als partner voor jou kunnen betekenen.

image

Onze klanten aan het woord ...

image

Rémy Cointreau

De HR-manager van Rémy Cointreau vond het tijd om het verouderde systeem van payroll te moderniseren. Wil je weten hoe de organisatie tijd won en papierverbruik en administratie kon terugdringen?

 

 

 

Lees meer
image

De Watergroep

De Watergroep, het grootste drinkwaterbedrijf van Vlaanderen, wilde zijn HR-beleid centraliseren en digitaliseren. Benieuwd naar de samenwerking met Attentia? 

 

 

 

Lees meer
image

i-mens

i-mens wilde sterk inzetten op digitalisering en automatisering van HR-processen. Het bedrijf koos voor DOTS van Attentia, het online HR & Well-being platform.  

 

 

 

Lees meer