Live event
Donderdag 20 juni 2024 | Gent

Is flexibel verlonen al gangbaar binnen jouw organisatie of overweeg je om een cafetariaplan te implementeren voor je medewerkers? Kom dan zeker naar ons 9de Reward & Mobility Community Event. Onze experten baseren zich op de meest actuele gegevens over flexibel verlonen en mobiliteit om hun inzichten met jou te delen. We onderzoeken ook de ambulante zorgverzekering als onderdeel van zo’n plan. Wissel van ideeën met andere klanten, stel vragen en ga het boeiende debat aan.

image

Live event
Donderdag 27 juni 2024 | Perk

Als trotse partner zet Attentia z'n schouders mee onder dit content festival, dat op 27 juni professionals met een hart voor Well-being samenbrengt in Perk. Verwacht je aan inspirerende keynotes, prikkelende debatten, workshops en live muziek.

image
Live event
Dinsdag 17 September 2024 | Bellegem - Kortrijk

Flexibel verlonen of duurzame, innovatieve mobiliteitsoplossingen… Het lijkt vooral iets voor grote ondernemingen. Toch ontwikkelde Attentia als pionier ook cafetariaplannen voor kleinere werkgevers. Wil jij dat streepje voor hebben als aantrekkelijke werkgever? En duurzame mobiliteitsoplossingen verkennen op maat van je bedrijf én van je werknemers? Kom dan naar onze gratis KMO Tastings dinsdag 17 september 2024. 

image