Jouw partner in digitale groei

Laat je onderdompelen in onze #OneAttentia strategie door Berlinde (directeur HR business), Catherine (IT-directeur) en Dirk (directeur Well-being).

Attentia begeleidt je naar een zorgeloze HR- en Well-being ervaring

Wil je meer ruimte voor wat echt telt in je werk? Wij maken het mogelijk door digitalisering naar jouw hand te zetten. Al jouw noodzakelijke inzichten, tools en documenten worden toegankelijk gemaakt op een centrale plek, altijd klaar voor gebruik op jouw commando. Plus, onze oplossingen passen naadloos in jouw bestaande workflow.

Om onze digitale oplossingen futureproof te houden, halen we inzichten uit ons customer excellence programma. Via customer communities gaan we in dialoog met onze klanten, om zo te beantwoorden aan hun noden. We werken dus voor, maar ook mét onze klanten.

Personeelsadministratie

HR streeft naar een strategische invloed, niet naar een berg papierwerk. Maar het bijhouden van gegevens, documenten, verlofdagen, onkosten en meer is een feit. Het wordt er ook niet eenvoudiger op.

Daarom hebben we een reeks gebruiksvriendelijke oplossingen ontwikkeld, speciaal ontworpen om het leven van HR en Well-being professionals en medewerkers een stuk makkelijker te maken.

Qiosq en Qiosq (+)

Personeels-en loonadministratie met uitgebreide rapporteringsmogelijkheden? Vanaf je eerste medewerker ben je bij Qiosq of Qiosq+ aan het juiste adres.

Startmpleo

Wil je je mensen betrekken bij het all-round HR en Well-being proces en ben je al met meer dan 20 medewerkers actief? Startmpleo is de geknipte oplossing.

DOTS Platform

Met het DOTS platform beheer je tijdsregistraties, personeelsgegevens en contractuele afspraken, aan- en afwezigheden, loondocumenten en veel meer. En dit op een intuïtieve en efficiënte manier. De bijkomende mobiele app geeft je medewerkers bovendien toegang tot hun persoonlijke HR ruimte. 

globaal preventieplan

Preventie en bescherming

Het welzijn, de veiligheid en de gezondheid van je team zijn niet alleen essentieel, ze verdienen voorrang en preventieve zorg.

Gelukkig legt de wetgever een solide fundament op voor preventie en bescherming op het werk. Met Attentia vind je moeiteloos je weg.

DOTS ePrev

Voor de organisatie en communicatie van de medische onderzoeken van je medewerkers kan je aan de slag met DOTS ePrev.  Je houdt grip op de status van je preventie-eenheden en krijgt heldere rapporten.