De nieuwe podcastreeks van Attentia

Luister naar inspirerende mensen die uit eigen ervaring vertellen hoe ze de balans tussen werk en leven vinden, hoe ze waardering en verloning ervaren en hoe ze werkplezier beleven. Abonneer je via je favoriete podcastkanaal en luister naar authenieke verhalen over HR en Well-being.

                               

#03 | Internationale tewerkstelling

Hoe eenvoudig is het om in het ene land te wonen en in het andere te werken? Binnen de EU is vrij verkeer van werknemers een grondbeginsel, maar is het echt zo gemakkelijk geregeld? We gaan in gesprek met Anneleen Verfaillie, Global Mobility Consultant bij Attentia.

#02 | Diabetes op de werkvloer: preventie en tips

Hoe ga je als werkgever om met diabetespatiënten op de werkvloer, wat kan je preventief doen om diabetesrisico's te beperken en hoe creëer je een open cultuur rond diabetes? Delphine Verheughe, arbeidsarts bij Attentia, praat erover samen met Karen Ruys van de Diabetes Liga in het kader van "Een week gezonder".

#01 | Vakantiedagen kopen of je kinderen op kamp via een flexibel verlonen plan?

Twee vakantiemaanden overbruggen met kids? Marieke kent de struggle. Guy, expert flexibel verlonen, geeft advies over de aankoop van extra vakantiedagen en de financiering van kinderkampjes met een plan flexibel verlonen. Laat de zomer maar komen!