Je payroll correct en op tijd

Een nauwgezette en stipte loonverwerking, dat is de basis. Maar wij gaan verder! 

Wat heb jij als ondernemer nodig, waar liggen jouw noden, wat doe jij graag zelf, welke expertise mis jij ... het bepaalt allemaal wie je als bondgenoot onder de arm neemt.

Onze experten helpen jouw organisatie om vol vertrouwen een voorsprong te nemen. We creëren ademruimte door de juiste tools in te zetten. We inspireren en wapenen je in de war for talent.

image

Wat mag je verwachten van Attentia als sociaal secretariaat?

Payroll: zorgeloos en accuraat

Bij Attentia zijn we al heel lang experts in loonadministratie. We leveren niet alleen nauwkeurige en stipte loonberekeningen naast correcte personeelsadministratie, we gebruiken ook praktische tools.

Ondersteuning, advies én inzicht op maat.

Dat is precies wat jij zoekt, toch?

Advies all the way

Heb je vragen over fiscaliteit of andere juridische aspecten die komen kijken bij aanwerving en tewerkstelling? Onze fiscalisten en juristen houden wettelijke veranderingen nauwgezet in de gaten.

Heb je nood aan externe expertise, vertrouw dan op onze payroll consultants om taken of processen over te nemen. Ze zijn snel en effectief inzetbaar.

Bijdragen aan je imago van aantrekkelijke werkgever

Medewerkers streven naar persoonlijke en financiële waardering. Flexibel verlonen en belonen zijn daarvoor onmisbaar. Attentia excelleert hierin met expertise en geavanceerde tools.

Optimalisaties, een nieuwe loonstrategie of aanpassingen aan je compensation & benefits? Wij delen onze uitgebreide kennis rond loopbaanmogelijkheden, functieclassificaties, verloningsbeleid en performance processen graag.

Fysiek en mentaal gezond

Een gezonde geest in een gezond lichaam, een fijne werkplek, een veilige omgeving en de juiste werkmiddelen: dat heeft een positieve invloed op de werkvloer.

In een competitieve markt maakt uitmuntendheid in personeelswelzijn het verschil. Worstel je met een hoog verloop of overmatig absenteïsme? Dan pakken wij de problemen aan bij de kern.

image

Happy... happier... happiest...

Echt werk maken van psychosociaal welzijn

Je vindt de mentale gezondheid van je medewerkers belangrijk? Wij ook!

In elke organisatie zijn er kleine of grote risico's die het mentaal welzijn van je medewerkers beïnvloeden. Dankzij onze Sensor-bevraging krijg je een helder inzicht in wat die risico's voor jouw organisatie zijn. Dé perfecte vertrekbasis dus om een duurzaam welzijnsbeleid uit te bouwen.

Onze externe preventiedienst als kompas

De veiligheid van je medewerkers, hun gezondheid, hun welzijn ... daar wil je als werkgever voor instaan.

Attentia ondersteunt je als externe dienst voor preventie en bescherming op het werk (EDPBW) om de wetgeving rond arbeidsveiligheid, arbeidshygiëne en toxicologie, gezondheidstoezicht, psychosociale aspecten en ergonomie correct te implementeren. We adviseren en begeleiden je graag binnen deze verschillende domeinen.

Well-being in een uniek jasje

Onze ervaring leert ons dat organisaties streven naar een welzijnsaanpak met diepgang. De Attentia aanpak bouwt verder op bestaande methodes en kijkt met een open blik naar preventie, om zo een vernieuwend raamwerk aan maatregelen aan te bieden.

We koppelen de situatie op de werkvloer aan de meest recente wetenschappelijke inzichten. We begeleiden je doorheen het hele proces van het verwerven van inzichten tot de realisatie van concrete resultaten.

Waarom kiezen voor Attentia?

Alles onder één dak, zowel HR als well-being, dat is de kracht van Attentia. Van kleine kmo tot grote organisatie, wij hebben alle expertise in huis voor een gepaste oplossing.

Je vindt ons dicht bij onze klanten: persoonlijke service en één aanspreekpunt zijn daarbij essentieel.

Neem de leiding over de toekomst van je bedrijf met een partner die de complexiteit van HR en well-being op het werk begrijpt en navigeert met deskundigheid en zorg.