Elementaire verwachtingen

Schakel je een sociaal secretariaat in dan zijn er verschillende verwachtingen waarvan je veronderstelt dat ze sowieso ingevuld worden.

image

Up-to-date

Een ervaren sociaal secretariaat kent alle veranderingen in de wetgeving en specifieke vereisten voor jouw sector. Ze voert deze door en brengt je proactief op de hoogte. 

image

Correct en betrouwbaar

Een integer sociaal secretariaat zorgt voor een juiste loonberekening en een tijdige uitbetaling. Foutloos.

image

Kent je door en door

Een betrokken sociaal secretariaat geeft je één aanspreekpunt die jouw onderneming kent als zijn eigen broekzak. Ongeacht hoe groot je organisatie is. 

De extra van Attentia

1

Klantenbeheer

Eén aanspreekpunt. Een vaste klantenbeheerder die – ondersteund door een team van experten – klaarstaat voor al je technische en juridische vragen. Je kan ook steeds terecht in een van onze 40 kantoren verspreid over België.

2

Transparantie

Geen verrassingen. We werken met een vaste prijs voor loonberekening. Voor bijkomende diensten of projecten krijg je vooraf steevast een duidelijk prijskaartj

3

Jouw noden op nummer 1

Klein of groot. Specialist of generalist. We zetten in op ‘state of the art’ HR-software aangepast aan jouw noden. Van personeelsadministratie en loonberekening tot analyses van jouw HR-beleid. Integratie met SAP en andere ERP-systemen is voorzien. Attentia geeft een antwoord op al jouw HR-vragen, ongeacht de grootte van je bedrijf.

4

Wetgeving

Sociaal-juridische actualiteit. Onze adviseurs staan je bij en bieden verduidelijking en begeleiding bij al je sociaal-juridische vragen. Verder houden wij je op de hoogte van de sociaal-juridische actualiteit via nieuwsbrieven en opleidingen. 

5

Inzichten

Kwalitatieve data leidt tot inzichten om de juiste beslissingen te nemen. Bij Attentia krijg je uitgebreide rapporteringsmogelijkheden en een overzichtelijk dashboard, waar zowel standaardrapporten als eigen rapporten hun plaats vinden. Voor hulp bij het analyseren van je data staat ons Business Intelligence-team voor je klaar

6

Flexibiliteit 

Een basisdienstverlening op vlak van verloning, extra payroll-ondersteuning of volledige personeelsadministratie uitbesteden? Allemaal prima. Onthoud ook dat je beroep kan doen op onze Dienst Preventie en Bescherming op het Werk. HR en well-being gaan immers hand in hand in een duurzaam beleid gericht op gelukkige medewerkers.