Opleidingen in de kijker

image

Opleiding BA4 - Gewaarschuwd persoon

Opleiding voor medewerkers zonder elektrische voorkennis die zelf geen elektrische handelingen uitvoeren, maar die wel aanwezig zijn in een werkomgeving met elektrische installaties.  

De opleiding duurt een volledige dag en kan gevolgd worden in open (intercompany) of gesloten (inhouse) aanbod.

image

Opleiding BA5 - Vakbekwaam persoon

Een opleiding voor medewerkers met elektrische voorkennis die fysiek zelf werken aan een elektrische installatie of deze moeten superviseren. 

Deze opleiding duurt twee volledige dagen en kan gevolgd worden in open (intercompany) of gesloten (inhouse) aanbod.

image

Opleiding AREI - Nieuwe richtlijnen

Vanaf 1 juni 2020 dienen alle elektrische installaties te voldoen aan het Algemeen Reglement op de elektrische installaties (AREI) 2020. Wat dat precies inhoudt leren je medewerkers in deze opleiding.

Deze opleiding duurt één dag en kan gevolgd worden in open (intercompany) of gesloten (inhouse) aanbod.

image

Opleiding Heftruck

Veilig en efficiënt werken met heftrucks. Basistechnieken om dynamisch rijden te combineren met productief werken. Het resultaat? Minder ongevallen, letsels of schade aan producten. Je leert ook defecten en storingen aan de heftruck vast te stellen en te melden. 

Deze opleiding duurt een volledige dag en kan enkel in gesloten aanbod (inhouse) gevolgd worden. 

image

Opleiding Reachtruck

De Codex voor het Welzijn op het Werk bepaalt dat bestuurders van een reachtruck opgeleid moeten zijn voor de taak die hen is toevertrouwd. Aan de hand van deze opleiding stel je je niet alleen in regel met de wetgeving, je krijgt de reachtruck ook perfect onder controle. 

Deze opleiding duurt een volledige dag en kan enkel in gesloten aanbod (inhouse) gevolgd worden.

image

Basisopleiding eerste interventieploeglid

Deelnemers verwerven theoretisch inzicht in het ontstaan en de evolutie van een brandhaard. Het praktijkgedeelte is gericht op snel en doeltreffend reageren.

Naast de eerste interventieploegleden zijn alle medewerkers die extra kennis en vaardigheden willen verwerven om bij brand correct te reageren, welkom.

Interesse in andere specifieke opleidingen binnen het thema arbeidsveiligheid?