Snel, betrouwbaar en veilig

Met DigiConnect van Connect Solutions kiezen we bij Attentia voor dezelfde betrouwbare service als bij het postkantoor, maar dan veel gemakkelijker vanop je werkplek. En vermits het afgiftebewijs dezelfde juridische waarde heeft als een aangetekende zending op papier spelen we helemaal op veilig. 

Met de eIDAS gekwalificeerde dienst van Connect Solutions sturen we je elektronisch aangetekende zendingen zonder enige "papieren tussenkomst". 

Een mail vanuit het adres no-reply@attentia.be, met de vraag om je te identificeren via itsme of eID - via een geïntegreerde link - om op die manier een aangetekende brief digitaal te ontvangen is dus veilig.

Hoe ga je te werk?

1

Open de e-mail en klik op de link

De mail komt toe in je mailbox vanuit het mailadres no-reply @attentia.be. Klik op de link "Aangetekende zending ophalen" om verder te gaan.

2

Identificeer jezelf

Dat kan met je eID of via itsme, of rechtstreeks vanop het DigiConnect klantenportaal.

3

Download het bestand

Heb je jezelf succesvol geïdentificeerd? Dan kan je de bijlage openen.

4

Fallback-to-paper

Heb je de aangetekende zending na een aantal dagen nog niet elektronisch opgehaald, dan wordt ze omgezet en aangeboden via bpost.

De voordelen van DigiConnect

  • 7 dagen op 7 en de klok rond beschikbaar

  • Vanop je PC, je laptop of mobiel

  • Milieuvriendelijk - geen papier of enveloppen

  • Eenvoudig en snel

Mail verdacht? Denk aan phishing!

  • Lees onze richtlijnen
  • Contacteer onze helpdesk via helpdesk@attentia.be
  • Forward de mail naar helpdesk@attentia.be en bezorg deze ook aan verdacht@safeonweb.be

Werd je slachtoffer van phishing?

Heb je bankgegevens doorgegeven? Bel dan naar je bank of zet je rekening stop via Card Stop (078 170 170). Heb je andere persoonlijke gegevens gedeeld? Neem dan contact op met de lokale politie. Daarnaast kan je via Safe On Web meer info vinden over hoe je best omgaat met phishing.