Internationale tewerkstelling … de papiermolen heeft geen medelijden. Detachering, salary splits, buitenlandse kaderleden … Een A1-verklaring indienen, een single permit aanvragen, internationale payroll opzetten, een Limosa-melding ...

 

Wil je een buitenlandse medewerker aanwerven of medewerkers detacheren naar het buitenland, dan komt begeleiding en advies van ervaren consultants zeker van pas.

 

Met een gedreven team van legal consultants die zich thuis voelen in alle domeinen van internationale tewerkstelling loodsen we je door de bush en helpen we je de klassieke valkuilen te vermijden. Laat de administratie rond grensoverschrijdende tewerkstelling dus met een gerust hart over aan onze experten.

 

Wist je trouwens dat Oekraïners die in België verblijven met het statuut van tijdelijke bescherming, onbeperkt toegang hebben tot de arbeidsmarkt?

Op de achterkant van hun elektronische verblijfskaart lees je "Arbeidsmarkt: onbeperkt". Lees meer.

 

Krijg je als onderneming regelmatig te maken met werknemers die naar een andere entiteit in het buitenland worden gestuurd, of heb je werknemers die constant in meerdere Europese landen actief zijn? Een duidelijk overzicht van de belangrijkste aandachtspunten, do's en don'ts bij internationale tewerkstelling krijg je in de dagopleiding Internationale tewerkstelling.