Maak je klaar om te schitteren, want de deadline voor het indienen van je dossier voor de eerste editie van de Well-being Awards komt eraan! Of je nu een groot bedrijf of een kleine organisatie bent, dit is jouw moment om je inzet voor welzijn op de werkvloer te tonen. De Well-being Awards zijn een initiatief van WorkBeats, in partnership met Attentia, NN, Jobat, Federgon, Thribe World, Agilitas en PMC.

⦁  Deadline: 14 februari 2024 (Valentijnsdag - omdat we welzijn liefhebben!) 

⦁  Awards Ceremony: 27 juni 2024, op het WorkBeats festival - het allereerste corporate well-being festival in het land. 

⦁  Waarom meedoen? Winnaars krijgen een moment in de spotlights van het WorkBeats festival en worden uitgelicht in een exclusief interview met Jobat. Het is dé kans om je toewijding aan welzijn op het werk te tonen aan potentiële nieuwe medewerkers en klanten. Maar ook om te inspireren en deel uit te maken van een positieve beweging richting meer welzijn op het werk. 

⦁  Categorieën om te schitteren:
1.    FinBeats Award: Financieel Welzijn
2.    HeartBeats Award: Sociaal Welzijn
3.    MindBeats Award: Mentaal Welzijn
4.    BodyBeats Award: Fysiek Welzijn
5.    DigiBeats Award: Digitaal Welzijn
6.    361° Well-Being Award: Algemeen Welzijn
7.    Well-Being Entrepreneur of the Year: Voor KMO's


Een vooraanstaande jury, onder leiding van Professor Lieven Annemans, staat garant voor een eerlijke beoordeling.

⦁  Registreer jouw bedrijf of organisatie vóór 14 februari via https://workbeats.be/registration-awards/ Het is volledig gratis en neemt geen kostbare tijd in beslag.

Wist je ook al dat ...

  • Attentia één van de zeven strategische partners is van WorkBeats? Meer over dit partnership lees je in dit blogbericht.
  • WorkBeats z’n eigen podcastreeks heeft? In de eerste aflevering vertellen oprichters Isabelle Hoebrechts en Inez Senecaut waarom ze een podium geven aan workplace well-being.