image

Onze producten

Attentia biedt oplossingen aan op het vlak van HR, Payroll, Preventie & Bescherming en Well-being. Deze aanpak levert jouw organisatie data en bredere inzichten voor een geïntegreerd HR- en Well-beingbeleid. Met die waardevolle cijfers en feiten, kunnen onze klanten proactief bijsturen.  

image

Onze mensen

Attentia rekent op 750 talenten in heel Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Onze mensen zetten zich elke dag ten volle in om onze klanten deze missie en visie te laten beleven. 

image

Onze klanten

We ondersteunen dagelijks 15.000 klanten. Dat zijn zowel grote en middelgrote ondernemingen als kmo’s. We zijn actief in heel wat sectoren waaronder finance & insurance, de (metaal)industrie, dienstverlenende bedrijven, de interim-, horeca-, retail-, interim- en financiële sector.

Onze CSR-aanpak

Een meer duurzame wereld is een belangrijke voorwaarde in ons streven naar gelukkige medewerkers. In het kader van corporate social responsibility (CSR) of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), is Attentia dan ook lid van de UN Global Compact, hét grootste wereldwijde duurzaamheidsinitiatief

image