Primaire tabs

U bent hier

e-Prev

Attentia - e-Prev
Gratis tool voor klanten EDPBW
Planning van medische onderzoeken
Handige rapporten en overzichten
Alle documenten bij elkaar
Koppeling met eVolution voor personeelsgegevens

De planning van medische onderzoeken kan wel eens complex worden, zeker bij ploegenwerk of interimwerk. Met e-Prev gaat het plannen van medische onderzoeken gemakkelijk en efficiënt. Bovendien bundelt deze handige online toepassing alle documenten inzake preventie, bescherming en welzijnsbeleid. De planning voor medische onderzoeken consulteren of aanpassen, modeldocumenten of verslagen oproepen, personeelsgegevens en overzichten opzoeken, het gaat vlot met e-Prev. Zo weet u zeker dat uw planning niet in gevaar komt én dat alle onderzoeken netjes kunnen plaatsvinden. 

 

Eenvoudige planning en communicatie

e-Prev geeft u het overzicht van alle mogelijke tijdsslots voor medische onderzoeken en de lijst van de werknemers die nog op onderzoek moeten. U wijst elke medewerker een tijdsslot toe. Moet een medewerker onverwacht een opleiding volgen of vraagt hij een dag verlof? Geen probleem, u verschuift de afspraak gemakkelijk naar een ander moment. De medewerker krijgt een melding van zijn of haar afspraak.

 

Handig cijferoverzicht

Welke werknemers gingen al op onderzoek en welke niet? Hoeveel medische onderzoeken zijn er de voorbije periode uitgevoerd? U haalt alle cijfers snel en eenvoudig uit e-Prev. In enkele klikken filtert u ook specifieke gegevens, bijvoorbeeld volgens periode of filiaal. U vindt er ook alle informatie om gemakkelijk uw maandverslag voor het Comité voor Preventie en Bescherming samen te stellen.

 

Alle documenten bij elkaar

In e-Prev bundelt u alle documenten rond welzijnsbeleid:

  • aangifteformulieren voor arbeidsongevallen
  • contactgegevens van de arbeidsinspectie
  • jaarverslagen
  • verslagen van bedrijfsbezoeken
  • geformuleerde adviezen
  • facturen voor preventie en bescherming

 

Eenvoudig aan de slag

Bent u al klant van het sociaal secretariaat van Attentia? Dan neemt e-Prev u nóg meer administratief werk uit handen door de interne synchronisatie van werknemersgegevens. Zo beschikken u en uw collega’s steeds over de meest recente data. Uiteraard kan u de oplossing ook apart gebruiken om uw medische onderzoeken eenvoudig in te plannen.

2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer