Ken de talenten en drijfveren van jouw medewerkers

Leiderschap & Communicatie
Inhouse
Klassikaal
Intercompany
KMO-portefeuille
€545 per deelnemer (excl. btw).

Inleiding

'Tapas' staat voor Talenten en Passies, het zijn deze 2 zaken die vandaag steeds belangrijker worden bij het behalen van successen als individu, team of organisatie.

Het beschrijven van functieprofielen en het klassieke competentie denken maakt, gelukkig, steeds meer plaats om met een andere bril te gaan kijken naar talenten of naar wat een team nodig heeft.
Gelukkige medewerkers of medewerkers die flow en energie ervaren zullen veel beter presteren en zo bijdragen aan succes. Succes op organisatie- en teamniveau, maar ook op individueel niveau. 

Als jouw medewerkers op de juiste stoel zitten en ze kunnen hun talenten inzetten in een omgeving die hen stimuleert dan gebeuren er fantastische dingen.

Als de talenten, in energie, gekend zijn dan kan een organisatie zich positief onderscheiden en op een pro-actieve manier omgaan met uitdagingen en verandering.
Je kan optimaal samenwerken in een bewust mens- en talent gerichte cultuur.

Doelstelling

Je kent de talenten, drijveren en valkuilen van je medewerkers. Op basis van deze informatie en profielomschrijvingen kan jij voor elke medewerker de juiste context creëren zodat deze optimaal functioneert en werkgeluk ervaart.  Je kijkt niet alleen naar wat iemand kan, maar ook naar wie iemand is en wat zijn/haar energiebronnen zijn

Doelgroep

Leidinggevende, teamleiders, en management

Praktische info

  • De workshop duurt een volledige dag 
  • De opleiding kan zowel klassikaal als online gegeven worden. 
  • Maximaal 15 deelnemers
  • Taal: Nederlands 
  • Lesgever: Gina Peeters
  • Broodjeslunch, dranken en koffie inbegrepen in de prijs

Contact

Bel ons op 02 526 86 44

of stuur een mail naar academy@attentia.be

Deze opleiding organiseren voor je bedrijf

Vraag nu je voorstel op maat aan