Data is knowledge, knowledge is power

Wil je minder beslissingen nemen vanuit buikgevoel, maar meer gebaseerd op feiten en cijfers? Met de enorme hoeveelheid informatie die vandaag beschikbaar is, kan je als organisatie waardevolle inzichten verkrijgen en beter geïnformeerde beslissingen nemen. Door gegevens goed te verzamelen, te combineren en te analyseren, kan je trends identificeren, patronen herkennen en diepgaande inzichten verkrijgen.

Toch is het daarbij essentieel om data met zorg en ethisch te behandelen. Het verzamelen en analyseren van gegevens moet gebeuren met respect voor privacy en vertrouwelijkheid, én met transparantie naar alle betrokkenen.

Door data te omarmen, te begrijpen en op verantwoorde wijze te gebruiken, kan je je organisatie verbeteren, je besluitvorming versterken en je impact vergroten.

Maak kennis met het business intelligence team van Attentia

image

Competitief

Het Attentia Business Intelligence  en data team (BI-team) heeft als doel om met behulp van alle beschikbare data een concurrentievoordeel voor je organisatie te genereren en slimmer werken te bevorderen.

image

Geautomatiseerd

Onze BI-producten automatiseren processen en transformeren jouw gegevens naar waardevolle inzichten, wat resulteert in doelgerichte acties en procesverbeteringen.

image

Data-driven

Onze BI-consultants verzamelen, analyseren en combineren gegevens over jouw medewerkers - zowel op het gebied van HR als welzijn - zodat jij weloverwogen beslissingen kan nemen.

Wat het BI-team voor jou kan betekenen?

HR-dashboard

Opvolging van KPI's (kost, verzuim …) op managementniveau 

BI-consulting

Assistentie bij de opmaak en samenstelling van je bedrijfsrapportering

Data-as-a-service

Neem zelf controle over je data. Data wordt klaargezet in een datawarehouse. Je kan er onmiddellijk mee aan de slag via je bedrijfsspecifieke tools

HR-analytics consulting

Ons multidisciplinaire team van experts ondersteunt complexe vraagstukken met wetenschappelijke evidentie, data-gedreven bewijs en inzichten, wat de kans op succes aanzienlijk vergroot

Data-driven HR

Je beslissingen objectiever, slimmer, effectiever … ? Check wat het BI- of data team voor jou kan betekenen!

image