"Bij elk contact en in het strategische plan voelden we die menselijke aanpak. Het is een partner die onze waarden deelt. Feeling good works great werd echt helemaal waargemaakt. "
Sabine Desmette, preventieadviseur Orange

Orange, de dienstverlener in telecommunicatie, kiest resoluut voor Attentia preventie en bescherming. Waarom precies? Preventieadviseur Sabine Desmette van Orange vertelt het je graag zelf.  

 

“Attentia stelde zich van bij de start erg proactief op. Ze gaan een hele stap verder dan het strikt noodzakelijke voor werkgevers. Tegelijk luisterde Attentia bijzonder goed naar onze specifieke behoeften.  

 

De ‘Care scan’ vloeide daaruit voort: een momentopname van waar we stonden op vlak van Well-being. Het vervolg was een sterk strategisch uitgerold plan met de nodige acties.  

 

Attentia kent onze sector door en door en dat merkten we in de samenwerking. Maar wat echt de doorslag gaf, was de human factor. 

 

Bij elk contact en in het strategische plan voelden we die menselijke aanpak. Het is een partner die onze waarden deelt. Feeling good works great werd echt helemaal waargemaakt. 

 

Ook de regelmatige inspiratiesessies vormen belangrijke meerwaarde voor ons. In de gesprekken met experts en andere klanten wisselen we veel best practices en handige tips & tricks uit. Die leerrijke inzichten maken ons enkel sterker.”