Preventieadviseur Emily vertelt

“Ik ben kort na mijn afstuderen gestart als preventieadviseur bij Attentia in West-Vlaanderen. Het valt me op dat er altijd heel open gecommuniceerd wordt. Ik voel ook dat ik er nooit alleen voor sta. “Bel of mail me als je ergens tegenaan loopt”, hoor ik altijd van mijn collega’s. 

Binnen Attentia is veel kennis aanwezig en die is ook heel goed geborgd en gedocumenteerd. Daardoor kon ik tijdens mijn onboarding alle informatie rustig laten bezinken

Ik ben nu goed gestart en hou van de autonomie die ik krijg. Ik plan mijn dagen met klantenbezoeken en deskwerk volledig zelf. En last but not least hou ik gewoon heel veel van al die klantencontacten. 

We bieden ondernemers de ondersteuning om hen echt een doorstart te laten maken bij grote drukte of na een inspectie. Het gevoel mensen door uitdagingen te kunnen loodsen en hun dankbaarheid, maken mijn werk heel zinvol!” 

image

Onze recruitment partner over haar werk

“Gelukkige medewerkers zijn de drijvende kracht achter het succes van een organisatie. Het is een statement dat ik als recruitment partner graag ter harte neem.  

 

Ik ben sinds januari 2020 aan de slag bij Attentia en samen met mijn collega’s match ik dagelijks talenten aan de juiste uitdaging. Door goed te luisteren en me te laten leiden door mijn nieuwsgierigheid schenk ik oprecht aandacht aan alle talenten die ik ontmoet.  

 

In interactie gaan met hen, samen ontdekken waar ambities liggen, dat geeft me energie. Ik sta er garant voor om elke dag een advies of kans te bieden in lijn met ieders verwachtingen. Zo probeer ik mijn steentje bij te dragen aan het professioneel geluk en welzijn van anderen.” 

 

 - Marisa Savarino, Recruitment partner. 

image

Onze HR-Transformation Consultant vertelt

“Vijf jaar geleden startte ik bij Attentia als trainee payroll consultant. Het traineeship was ontzettend leerzaam en bracht me naar een grote onderneming waar ik de payroll afdeling mocht versterken. Daar kreeg ik in het begin vooral administratieve taken, maar na een tijdje mocht ik een specifieke groep medewerkers volgen. Dat bleek een heel boeiende rol, waardoor ik langere tijd bij de klant in kwestie kon blijven en verschillende rollen mocht invullen.  

 

Later kreeg ik de kans kleinere projecten intern en extern op te volgen. De overstap naar HR-transformatie, één jaar later, was een logische keuze. Het is fijn om een nieuwe, boeiende rol te vervullen, terwijl ik nog altijd nauw contact houd met mijn collega’s van de start.” 

 

- Celine Zandecki, HR-Transformation Consultant 

image

IT Delivery Owner Ivo aan het woord

“Ik werk 22 jaar bij Attentia. Als analist-programmeur heb ik heel veel kennis verzameld doorheen de jaren. Nu werk ik als IT Delivery Owner en begeleid ik analisten, testers en ontwikkelaars, specifiek voor ontwikkelingen van DOTS, het online platform van Attentia.  

 

Het leuke aan de job? Ik blijf werken met de nieuwste tools en ontwikkelingsmogelijkheden. Als teamlead ontwikkel ik weliswaar niet meer zelf, maar het is fijn dat ik elke dag functionele meerwaarde lever.  

 

We zoeken telkens de beste oplossing wanneer een klant vragen stelt. Attentia Gent is bovendien heel makkelijk bereikbaar. Ik vind hier precies wat ik zoek.” 

 

-- Ivo Luyckx, IT Delivery Owner

image

Reward Consultant Sammy over zijn carrière

“Voor ik bij Attentia begon, werkte ik 14 jaar ‘in mijn comfortzone’ in een aantal interne HR-diensten. Toen vond ik de tijd rijp om grenzen te verleggen. Er was meteen een klik met het recruitment team van Attentia en later ook met mijn toekomstige leidinggevende. 

 

Ik startte in januari 2020 als Reward Consultant en was meteen gecharmeerd door de professionele, transparante werking bij Attentia. Mensen luisteren goed naar elkaar en polsen oprecht naar ieders behoeftes en verwachtingen.  

 

Voor deze rol was mijn sociaaljuridische kennis een troef, maar ik stond er absoluut niet alleen voor. In de eerste maanden boekte ik samen met mijn naaste collega’s gezamenlijke successen dankzij hun ondersteuning. Één jaar later ben ik heel trots op wat we voor al die tevreden klanten realiseerden.  

 

Je staat er nooit alleen voor bij Attentia en je bent geen nummer, maar een persoon met naam én voornaam.”  

 

 -- Sammy Van der Straeten, Reward Consultant

image
image

Een betaald traineeship: iets voor jou?

Ben jij klaar voor een vliegende start van je carrière, maar wil je je toch nog wat verder specialiseren, terwijl je al verdient? Wat dacht je van een Payroll consultant traineeship?

Ontdek het traineeship