Primaire tabs

U bent hier

Warrants als bonus

Biedt u uw topmedewerkers een bonus aan? Steeds meer werkgevers kennen bonussen toe in de vorm van warrants. Die zijn voor werknemers voordeliger dan een klassieke uitbetaling, omdat ze als verloning niet onderworpen zijn aan sociale bijdragen. Het voordeel is opmerkelijk: met een bonus in warrants en warrantsplan, houden werknemers tot bijna 43% meer netto over, vergeleken met een klassieke bonus.

 

Geef uw medewerkers tot 43% meer netto
en bespaar zelf.

 

Daarom kiest u voor warrants

Daarom warrantsHet warrantsplan voldoet aan de juridische voorwaarden die de socialezekerheidsinstanties vooropstellen. Omdat de hele administratieve procedure conform de wetgeving verloopt, is de vrijstelling van de socialezekerheidsbijdragen gegarandeerd.

Als werkgever loopt u geen financieel risico tussen het moment van de aankoop van de warrants en de toekenning aan uw werknemers. Die kunnen de warrants overigens al de dag van de toekenning verkopen. Noch u als werkgever noch uw werknemers hoeven een financiële rekening (zicht- of effectenrekening) te openen. Als werkgever kunt u de warrants aankopen via Attentia.

Wat wij concreet voor u doen

Wat doen wij voor u?Wij staan u bij om de strikte juridische, financiële en administratieve procedures na te leven. Dat kan gaan om:

  • uw werknemers informeren
  • de bedrijfsvoorheffing voor u innen (die gaat meteen terug naar de werkgever voor afdracht na 60 dagen)
  • de timing opvolgen (intekenperiode, aankoop van de warrants, ...)
  • de payrolling in goede banen leiden (wij stellen gebruiksklare info voor loonverwerking ter beschikking bij uw sociaal secretariaat)

Wat levert het u op?

Wat levert het u op?Met warrants houden uw werknemers meer over aan hun bonus. Zij zijn dan ook een ideaal middel om waardevolle werknemers aan uw onderneming te binden.

Bereken uw voordeel

Bereken uw bonus in warrants..Minder brutokost voor u en tot 43% nettovoordeel voor uw medewerkers.

Bereken en vergelijk

 

Meer info