Wat kan je verwachten?

Gratis tool voor klanten EDPBW

Planning van medische onderzoeken

Handige rapporten en overzichten

Alle relevante documenten bij elkaar

Koppeling met eVolution voor personeelsgegevens

  De planning van medische onderzoeken kan soms complex zijn, zeker als je met ploeg- of interimwerk te maken krijgt. Met DOTS ePrev gaat het plannen van medische onderzoeken gemakkelijk en efficiënt. Bovendien bundel je met deze online toepassing alle documenten rond je preventie-, beschermings- en welzijnsbeleid.

  De planning consulteren of aanpassen, modeldocumenten of verslagen oproepen, personeelsgegevens en overzichten opzoeken, het gaat supervlot met DOTS ePrev. Je mag er gerust van zijn, je planning komt niet in gevaar én alle onderzoeken gaan door zoals voorzien. 

  image

  Eenvoudige planning en communicatie

  Met DOTS ePrev krijg je een overzicht van alle mogelijke tijdsslots voor de planning van medische onderzoeken en een lijst van medewerkers die nog uitgenodigd moeten worden voor onderzoek. Je wijst aan elke medewerker een tijdsslot toe. Moet een medewerker onverwacht een opleiding volgen of vraagt hij een dag verlof? Geen probleem, je verschuift de afspraak gewoon naar een ander moment. Je medewerker krijgt een melding met de details van de gemaakte afspraak.

  image

  Handig overzicht van je cijfermateriaal

  Welke werknemers gingen al op onderzoek en welke niet? Hoeveel medische onderzoeken zijn er de voorbije periode uitgevoerd? Je haalt alle cijfers snel en eenvoudig uit DOTS ePrev.

  Met enkele klikken filter je op specifieke gegevens, waardoor je snel toegang krijgt tot de cijfers over een bepaalde periode of van een specifiek filiaal. Alle informatie om je maandverslag voor het Comité voor Preventie en Bescherming samen te stellen is ook onmiddellijk beschikbaar.

  image

  Alle welzijnsdocumenten netjes gebundeld

  In DOTS ePrev bundel je alle documenten rond je welzijnsbeleid:

  • aangifteformulieren voor arbeidsongevallen
  • contactgegevens van de arbeidsinspectie
  • jaarverslagen
  • verslagen van bedrijfsbezoeken
  • geformuleerde adviezen
  • facturen voor preventie en bescherming

  Eenvoudig aan de slag

  Ben je klant? Dan neemt DOTS ePrev je nóg meer administratief werk uit handen door de gegevens van je medewerkers automatisch te synchroniseren. Eénmalige input dus. Zo beschik je steeds over de meest recente data en beperk je de foutenmarge. Maar je kan de oplossing ook onafhankelijk gebruiken om jouw medische onderzoeken eenvoudig in te plannen.

  image