Primaire tabs

U bent hier

Tewerkstelling

Tewerkstelling is een technisch complexe materie die een verregaande graad van specialisatie vereist. Attentia helpt u met al uw vragen over fiscaliteit, arbeidswetgeving en andere juridische aspecten van tewerkstelling en aanwerving. 

 

Onze diensten

  • Sociale verkiezingen in mei 2016: dat lijkt veraf, maar de deadline komt sneller dichterbij dan u denkt. De administratieve procedure die aan de verkiezingen voorafgaat, start namelijk al 150 dagen vóór de verkiezingsdag.

  • Attentia wil u begeleiden bij elke stap van uw ondernemerschap. We willen een betrouwbaar klankbord zijn voor uw personeelsdienst en houden u op de hoogte van al het relevant sociaal-juridisch nieuws op het vlak van tewerkstelling via nieuwsbrieven, opleidingen en sociale actuasessies.

  • Attentia kan in uw bedrijf een sociale  audit uitvoeren, zoals dat ook zou gebeuren door het Toezicht op de Sociale Wetten of de Sociale Inspectie. We gaan na of het arbeidsrecht correct wordt toegepast binnen uw bedrijf en u krijgt dan van ons concrete aanbevelingen om  loonbeleid en personeelsadministratie te  optimaliseren. Onze juridische experts  ondersteunen u ook bij het opstellen en aanpassen van bedrijfspolicies, reglementen en beleidsdocumenten.

  • Internationale tewerkstelling brengt allerlei specifieke vragen met zich mee op het vlak van arbeidsrecht, sociale zekerheid, detachering, salary splits, payroll en aangiften in het buitenland. Attentia biedt u gespecialiseerd advies op maat.