Primaire tabs

U bent hier

Met de geleidelijke terugkeer naar de werkplek, is het goed om als organisatie na te gaan welke wettelijke verplichtingen u in orde dient te maken. Is uw onderneming bijvoorbeeld van plan om telewerk in te voeren, structureel of occasioneel? Dan zijn heldere afspraken een must. Daarnaast is het ook belangrijk oog te hebben voor de veiligheid en het mentaal welzijn uw medewerkers. Hoe garandeert u een veilige fysieke terugkeer naar kantoor met aandacht voor het psychosociaal welzijn? Attentia adviseert u op allerlei vlakken.

Juridisch advies & een duurzaam telewerkbeleid

  • Opzet van een telewerkbeleid en telewerkpolicy voor uw onderneming
  • Juridisch advies over duurzaam telewerk
  • Loonoptimalisatie bij telewerk

Veiligheid op de werkvloer:

  • Advies en begeleiding voor risicobeheersing en veiligheid
  • Risicoanalyse in het kader van de terugkeer naar de werkplek
  • Ergonomisch advies  
     

Psychosociaal welzijn naar aanleiding van de terugkeer:

Terugkeer naar kantoor

Bereid uw onderneming voor op een veilige en gezonde terugkeer naar de werkplek.

Bekijk het webinar

 

Ook onze CHECKLIST biedt u een handig overzicht van de zaken die u niet uit het oog mag verliezen bij het voorbereiden van die terugkeer naar de werkplek. 

Download de gratis checklist

Communicatiepakket

Zorg voor heldere communicatie aan uw medewerkers en waak erover dat dit ook visueel zichtbaar is in uw organisatie. Hier vindt u een aantal interessante gratis te downloaden affiches en brochures die u daarvoor kunt gebruiken. 

Download communicatiepakket

Steunmaatregelen

Om de impact van het coronavirus op bedrijven en zelfstandigen te beperken, zijn op alle overheidsniveaus steunmaatregelen van kracht. We bundelden voor u de steunmaatregelen voor ondernemingen n.a.v. het coronavirus. 

Info steunmaatregelen

Coronavaccin & testen

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen i.v.m. het coronavaccin. 

Meer info

 

Vragen over de verschillende soorten testen, de teststrategie bij bedrijven en meer? Bekijk het recent webinar over testen op de werkvloer. 

Bekijk het webinar

Hybride werken of telewerken?

Op kantoor, telewerken of een hybride werkvorm? Ga voor een duurzame keuze! Ontdek hier de bouwstenen voor een succesvol beleid voor het werken van de toekomst en download de gratis whitepaper met onze adviezen. 

Ontdek meer

2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer