Uitdagingen voor werkgevers in de horeca

Uiteenlopende profielen

Jouw personeelsbeheer is best complex: vaste medewerkers, studenten en flexijobbers wisselen elkaar af. Je hebt één tool nodig die dat faciliteert.

Complexe planning

Je planning wordt heel regelmatig aangepast. Je zoekt een instrument dat flexibel is en makkelijk proactief gedeeld kan worden.

Pittige personeelsadministratie

Administratie in je bedrijf is pittig: verlofaanvragen en aan- en afwezigheden, onkosten… Je besteedt liever tijd en energie aan strategisch werk.

Attentia’s oplossingen voor jouw zaak

Attentia heeft niet alleen de juiste sociaal-juridische kennis in huis voor de horeca. Met onze tools combineer je slim, afgestemd op andere software binnen jouw bedrijf. Reken op Attentia voor:

Sectorspecifieke loonberekening en aangiftes

Jouw persoonlijke aanspreekpunt zorgt voor een correcte en stipte loonberekening en houdt rekening met de specifieke, altijd veranderende regelgeving in je sector.

Eenvoudige tijdsregistratie

Met een persoonlijk profiel krijgen je mensen voor hen relevante informatie te zien en registreren ze eenvoudig zelf via prikklok, online of een app.

Automatisering van administratieve taken

Verlofaanvragen, maandelijkse voorbereidingen van verwachte gepresteerde uren… We automatiseren wat geautomatiseerd kan worden.

Tools voor hard & soft HR

Een tool voor payroll, onkosten en afwezigheden? Uiteraard, maar ook rekrutering, onboarding en opleiding structureer je helder in ons platform.

Welzijn gegarandeerd

Veiligheid en welzijn op het werk zijn key om je mensen productief te kunnen laten werken. Attentia levert maatwerk op vlak van preventie en well-being.

Daarom kies je voor Attentia

image

Persoonlijke begeleiding

Reken op één vast contactpersoon vooral jouw vragen. Daarnaast krijg je toegang tot al onze innovatieve digitale tools en expertise in tal van domeinen zoals Payroll, Legal en Well-being.

image

Kennis van jouw sector

Elke sector vraagt specifieke kennis. Die hebben wij in huis om jou de perfecte oplossing te kunnen bieden.

image

Steeds up-to-date

Attentia kent altijd de laatste trends en ontwikkelingen en zorgt dat ook jij op de hoogte blijft.

Attentia’s partnership met jouw beroepsvereniging

Kies je voor Attentia voor je personeelsbeheer en preventie- en veiligheidsbeleid? Dan profiteer je van onze partnerships met beroepsverenigingen. Zo geniet jij van verschillende, interessante ledenvoordelen. 

image

Klant Petra van Grand Hotel Bellevue aan het woord

Petra De Groote – Van Brussel runt sinds 2006 Grand Hotel Bellevue in De Haan. Marijke Baeteman, klantenbeheerder bij Attentia sociaal secretariaat, is van bij de start haar contactpersoon. Dit is hun verhaal. 

image

Kenneth van ontbijtrestaurant Balthasar in Brugge is overtuigd

“Ik ben bijzonder tevreden over de service die Marijke - mijn klantenbeheerder bij Attentia -  nu al enkele jaren biedt. Ik vertrouw haar eigenlijk blindelings. Voor mij als horecaondernemer is loonadministratie wel een dingetje. Maar ik word altijd heel vlot geholpen.” 

image

Klaar om verder te groeien met je onderneming?

Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers floreren in een vitale werkomgeving.

image