Ieder zijn specialiteit. Jij in jouw branche, wij in de onze. Als specialist in HR- en personeelszaken bundelen we onze krachten met verschillende partners zodat we voor elke sector een aparte aanpak met de juiste accenten kunnen garanderen.

image

Retail

Je eigen winkel. Niet altijd evident. Als ondernemer in de retailsector sta je voor een heleboel uitdagingen. De concurrentie is heftig, de wetgeving  complex. De juiste medewerkers vinden en houden, vergt heel wat energie. En ondertussen moet je winkel verder draaien. Een partner voor je personeelszaken met geduld en begrip zorgt voor ademruimte.

Meer info
image

Industrie en metaal

Personeelstekort, digitale transformatie, productiviteitsgroei ... heel wat uitdagingen die je volle aandacht vereisen. Zet je Attentia in voor je HR- en personeelszaken, dan creëer je ruimte en tijd om je bedrijf op koers te houden.

Meer info
image

Horeca

Tijdens de drukke piekuren ben je volop in de weer. Bovendien besteed je kostbare tijd aan administratieve rompslomp, moet je de veiligheid en tevredenheid bij je personeel bewaken en de uitgebreide wetgeving respecteren. Attentia neemt graag wat uit handen.

Meer info
Partnerships: Belgische franchise federatie (BFF) en Shyfter
Partnerships: Bemas en Geodynamics
image

Finance & insurance

Beleggingsadviseur, bank- of verzekeringsspecialist, jouw prioriteit ligt bij een feilloze dienstverlening. Om ervoor te zorgen dat je deze focus behoudt, is een sterke partner die je ondersteunt met je personeelszaken een must. Kom eens praten over je personeelszaken, van payroll tot het welzijn van je medewerkers. Alles op één adres. Efficiënt!

Partnership: BZB Fedafin
image

Medical

Van zorgkundige tot hoofdverpleger, er wordt op maat gewerkt om kwaliteit te garanderen op alle vlakken. Met Attentia als partner voor je HR- en personeelszaken, kies je voor diezelfde kwaliteit. Want wie wil er nu niet met de beste zorg behandeld worden?

Partnerships: Farmada en BBNO
image

Digital workers

Aantrekken en behouden van talent, voortdurende bijscholing, omgaan met flexibele arbeidsmodellen en waarborgen van een gezonde work-life balans ... daar sta je voor als HR-afdeling in de dienstensector. Door beroep te doen op Attentia als bondgenoot haal je expertise en rust binnen.

Partnership: HRWeb

Attentia's partnership met jouw beroepsvereniging

Kies je voor Attentia voor je personeelsbeheer en preventie- en veiligheidsbeleid? Dan profiteer je van onze partnerships met beroepsverenigingen. Zo geniet jij van verschillende, interessante ledenvoordelen.

image

Sectorakkoorden 2023-2024

Hier vind je een overzicht van de sectorakkoorden 2023-2024

image