Primaire tabs

U bent hier

SmartConnect

Attentia - Smartconnect
Standaardoplossing voor naadloze integratie tussen eVolution en uw ERP-oplossing
Interface voor payroll conform lokale juridische vereisten
Gegarandeerde kwalitatieve en up-to-date payroll-data
Tijdbesparing omdat er geen dubbel onderhoud van gegevens is

U bent overtuigd van de voordelen van werken met eVolution, maar uw bedrijf heeft een eigen ERP-systeem? Geen probleem! SmartConnect koppelt eVolution eenvoudig aan SAP, Peoplesoft, of een andere ERP-oplossing. De module haalt de masterdata uit uw systeem en verwerkt die correct in eVolution. U hoeft de gegevens dus maar op één plek te onderhouden.

 

Stabiele interface zonder arbeidsintensieve opvolging door uw IT-team

Attentia staat in voor de monitoring van de processen via een alarmsysteem bij technische problemen. Dat kan belangrijk zijn als u bijvoorbeeld het systeem gebruikt om uw medewerkers in real time hun opdrachten te bezorgen. We garanderen ook de technische en functionele validatie van gegevens en zorgen voor feedback bij onvolledige of foutieve brongegevens, zoals een verkeerd bankrekeningnummer bijvoorbeeld. Als erkend sociaal secretariaat zitten we daarnaast in alle overlegraden en kunnen we wettelijke wijzigingen proactief inbouwen in eVolution. Zo bent u zeker dat u op elk moment in orde bent met lokale juridische vereisten, en dat zelfs zonder tussenkomst van uw IT-mensen.

 

Eenvoudig, veilig en flexibel

Om manuele interventies tot een minimum te beperken, plannen we gegevensuitwisseling periodiek in. Uiteraard kan u bij Attentia rekenen op een beveiligde connectie met uw omgeving, die we volledig afstemmen op uw eigen systeemarchitectuur.

Hebt u meer HR-gegevens nodig dan standaard voorzien? Wij zorgen voor extra velden in eVolution, zodat u die expertise niet hoeft te voorzien in uw eigen IT-team. Zo bekomt u met eVolution en SmartConnect een volledig geïntegreerd systeem op maat, waar u uw IT-team geen kopzorgen mee bezorgt.

2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer