Primaire tabs

U bent hier

QIOSQ

QIOSQ - Attentia
Correcte loonberekening in een mum van tijd.
Gebruiksvriendelijke en modulaire online tool.
Ook beschikbaar op tablet en smartphone.
Vlotte samenwerking met uw boekhouder/accountant.
HR assistentie door uw persoonlijke klantenbeheerder.
Perfect voor de KMO van 1 tot 100 medewerkers.

Bekijk hier de demo's.

 

Correcte loonberekening in een mum van tijd

Voor uw medewerkers is het cruciaal dat de lonen tijdig en correct worden uitbetaald. Anderzijds hebt u nog heel wat andere taken en wilt u de loonberekening zo efficiënt mogelijk doen. Met QIOSQ kan dat. U hoeft alleen te zorgen dat de personeelsgegevens correct zijn ingevuld. Daarna neemt uw klantenbeheerder het van u over. Met kennis van zaken doet hij of zij een extra controle op de gegevens voor de loonberekening gebeurt. Is er nieuwe sociale wetgeving die veranderingen impliceert voor de loonberekening? Geen nood, QIOSQ is altijd up-to-date en zorgt voor een juiste loonadministratie.

 

Online en aangepast aan uw bedrijf

QIOSQ is een modulaire onlinetoepassing voor al uw HR-behoeften. Waarvoor, wanneer en hoe u de tool gebruikt, kiest u volledig zelf.

Waarvoor?

Wilt u met de tool enkel uw lonen berekenen, dan krijgt u in QIOSQ een beperkt aantal modules te zien. Wilt u ook bepaalde taken, zoals de behandeling van de verlofaanvragen of de aangifte tijdelijke werkloosheid automatiseren? Dan geven wij u en uw medewerkers toegang tot extra modules.

Wanneer?

QIOSQ is een cloud toepassing en dus bereikbaar 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Hoe?

Doet u uw administratie op kantoor vanop uw computer, of bent u steeds onderweg en werkt u mobile? Het kan allemaal, QIOSQ is beschikbaar op computer, laptop, tablet en smartphone.

 

Ook handig voor uw boekhouder of accountant

Loonstaten, loonstroken, attesten van loonlasten … uw boekhouder kan probleemloos toegang krijgen tot uw boekhouddocumenten of zelfs uw loongegevens. De consolidatie van de lonen in de boekhouding kan bovendien geautomatiseerd worden.

 

Uw single point of contact in HR

Uw klantenbeheerder is uw all-round HR-medewerker. De loonprestaties pas op het allerlaatste moment ontvangen? Geen stress. Uw klantenbeheerder maakt in geen tijd al uw loonfiches printklaar. Onverwachte vraag van uw medewerker? Uw klantenbeheerder staat klaar met praktische adviezen. Is er een extreem hoog ziekteverzuim of zijn er andere afwijkende parameters? Dan zal zij of hij u dat ook signaleren en samen met u zoeken naar oplossingen.

Eenvoudig aan de slag met QIOSQ

U kan met uw internetverbinding, login en wachtwoord de klok rond, zeven op zeven dagen inloggen. Alle gegevens staan op de beveiligde servers van Attentia. Wij zorgen ervoor dat al uw personeelsgegevens juist ingelezen zijn en dat de toepassing altijd gebruiksklaar is.

 

Systeemvereisten

QIOSQ is een pure internetapplicatie. U moet dus geen specifieke software installeren. U hebt wel een systeem nodig met volgende specificaties:

  • Webbrowser: Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome 40 of hoger, Mozilla Firefox 30 of hoger
  • CPU: een dual-core processor
  • Geheugen: 2GB ram

 

QIOSQ demo's