image

Juridisch advies

Met onze nieuwsbrieven, trainingen en sociale informatiesessies, ondersteunt Attentia je bij elke stap van je ondernemerschap.

 

Zo blijf je geïnformeerd over de meest actuele sociaal-juridische ontwikkelingen met betrekking tot tewerkstelling.

Ontdek meer
image

Internationale tewerkstelling

Tewerkstelling in een internationale omgeving gaat gepaard met specifieke vraagstukken over arbeidsrecht, sociale zekerheid, uitzending, salarisverdeling, loonadministratie en buitenlandse aangiften.

 

Attentia voorziet je van deskundig advies op jouw maat.

Ontdek meer
image

Sociale audits

Attentia kan binnen je onderneming een sociale audit uitvoeren. Deze audit is vergelijkbaar met die van het Toezicht op de Sociale Wetten of de Sociale Inspectie.

 

We controleren of het arbeidsrecht in je bedrijf correct wordt nageleefd en geven je specifieke suggesties om je loonstrategie en personeelsbeheer te verbeteren.

Ontdek meer
image

De realiteit van telewerken

Een flexibele werkomgeving, waarbij zowel werkgevers als medewerkers streven naar een optimaal evenwicht tussen kantoorwerk en thuiswerk, is geen trend meer maar een realiteit.

 

Maar hoe zit het met o.a. de wettelijke voorwaarden en het welzijn van je medewerkers in zo'n hybride werkmodel?

Ontdek meer

Fiscale vragenlijst Attentia sociaal secretariaat

In bijgevoegd beveiligd pdf-document tref je de toelichting aan bij de fiscale vragenlijst over vorig inkomstenjaar (2023). Deze vragenlijst sturen wij je per brief samen met de 'jaartotalenlijst' (en met een wachtwoord).

image