Primaire tabs

U bent hier

Bent u een preventieadviseur of medewerker, leidinggevende?
In ons aanbod vindt u opleidingen en trainingen die u helpen om uw HR & Well-being beleid verder uit te bouwen. Met hun praktijkgerichte aanpak zorgen onze trainers ervoor dat u nog sterker staat in uw job.

 

Bekijk alle opleidingen

Nieuwe leer- en werkvormen zoals blended learning, e-learning optimaliseren uw tijdsinvestering én spelen nog beter in op wat u precies nodig hebt.

Wegens de preventiemaatregelen die worden genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, moeten wij u jammer genoeg meedelen alle opleidingen voorzien in maart en april worden verplaatst naar een later tijdstip. Alle betrokken partners worden door het team van Attentia Academy verder geïnformeerd en we bekijken met hen om alles opnieuw in te plannen. Van zodra de nieuwe data bekend zijn, zullen wij die uiteraard ook aan u meedelen. Bedankt voor uw begrip.

 

 

 

Waarom kiezen voor Attentia?

  • Ervaren lesgevers met ruime praktijkkennis
  • Ruimte voor uw vragen en realistische praktijkvoorbeelden
  • Gevarieerde leermethodes: video, debat, interactie, rollenspel, …
  • Verschillende leervormen: klassikaal leren, e-learning, blended learning
  • Actief in elke regio van België
preventie

> Kmo-portefeuille

> Betaald educatief verlof bij bepaalde opleidingen

Kijk bij de opleiding die u wenst te volgen voor meer info hierover.

E-learning in de kijker

De Attentia e-learning voor beeldschermwerkers is laagdrempelig en helpt uw medewerkers te sensibiliseren op een leuke manier. Deze e-learning is ideaal om naar hun bestaande kennis te peilen die ze eventueel reeds hebben opgedaan uit de individuele rapportering bij de self-assessment beeldschermwerk.

E-learning beelschermwerkers

Incompany opleidingen

Bent u op zoek naar een specifieke opleiding? Of is er een groep medewerkers die eenzelfde opleiding nodig hebben? Geen probleem! We bieden ook opleidingen incompany en op maat.

Meer info

Hoge Klantentevredenheid

Cursisten beoordelen de opleidingen van Attentia Academy met een hoge NPS Score van 66 waarmee ze aangeven dat ze onze opleidingen sterk aanraden aan hun collega’s, vrienden en familie!