Primaire tabs

U bent hier

Bent u een preventieadviseur of medewerker, leidinggevende?
In ons aanbod vindt u opleidingen en trainingen die u helpen om uw HR & Well-being beleid verder uit te bouwen. Met hun praktijkgerichte aanpak zorgen onze trainers ervoor dat u nog sterker staat in uw job.

 

Bekijk alle opleidingen

Nieuwe leer- en werkvormen zoals blended learning, e-learning optimaliseren uw tijdsinvestering én spelen nog beter in op wat u precies nodig hebt.

Waarom kiezen voor Attentia?

  • Ervaren lesgevers met ruime praktijkkennis
  • Ruimte voor uw vragen en realistische praktijkvoorbeelden
  • Gevarieerde leermethodes: video, debat, interactie, rollenspel, …
  • Verschillende leervormen: klassikaal leren, e-learning, blended learning
  • Actief in elke regio van België

Na de aangekondigde versoepelingen van de Veiligheidsraad, starten we vanaf juni terug met de klassikale opleidingen. Het is onze absolute prioriteit om de veiligheid van de deelnemers en de lesgever te garanderen, daarom zijn we genoodzaakt om aanvullende veiligheids- en gezondheidsmaatregelen te nemen. Wij hebben deze maatregelen gebundeld in een handig draaiboek, zodat we in de beste omstandigheden onze opleidingen kunnen organiseren. 

Download het draaiboek

 

Bovendien heeft Attentia Academy een interessant aanbod aan online opleidingen voor u klaar! Zo hoeft u zich niet te verplaatsen. Het enige wat u nodig heeft is een computer en internet. Ontdek ons aanbod live webinars, webinars on demand en e-learnings.

Webinars in tijden van corona

Wat is de impact van corona op uw bedrijf? Wat zijn de verschillende maatregelen die binnen uw organisatie moeten worden genomen? Wij bieden verschillende webinars aan over specifieke onderwerpen met betrekking tot het coronavirus:

Live webinars

Tijdens onze live webinars kan u live in interactie treden met de lesgever. U hebt de kans om vragen te stellen, die onmiddellijk beantwoord worden tijdens de sessie. De live webinars hebben een specifieke dag en tijdstip.

Ontdek onze live webinars

Webinars on demand

Geen tijd om je vrij te maken voor een live webinar? Geen probleem, volg gerust onze webinars on demand. U kan zelf kiezen waar en wanneer u deze opnames wenst te bekijken.

Ontdek onze webinars on demand

Brandbestrijding blended learning

Nieuw! Deze opleiding Brandveiligheid via Blended learning, is een combinatie van online en klassikaal leren. De eerste fase van deze opleiding verloopt via e-learning waarbij u online de theorie opneemt, individueel en op uw eigen ritme. In tweede fase volgt de praktijk klassikaal.

Brandbestrijding Blended learning

E-learning beeldschermwerkers

Deze e-learning is gericht op beeldschermwerkers, waarbij op een laagdrempelige en leuke wijze informatie wordt gegeven op vlak van ergonomie en het correct instellen van de werkplek. Of het nu thuis is op kantoor, aandacht voor ergonomie heeft een positief effect op de gezondheid! 

E-learning beelschermwerkers

EHBO blended learning

Deze opleiding EHBO via Blended Learning is een combinatie van online en klassikaal leren. De eerste fase van deze opleiding verloopt via e-learning waarbij u online de theorie opneemt, individueel en op uw eigen ritme. In tweede fase volgt de praktijk klassikaal. 
 

 

EHBO Blended learning

preventie

> Kmo-portefeuille

> Betaald educatief verlof bij bepaalde opleidingen

Kijk bij de opleiding die u wenst te volgen voor meer info hierover.