Primaire tabs

U bent hier

Wijzigende fiscaliteit bedrijfswagens: is uw bedrijfswagenpark toekomstgericht?

Inleiding

Hoe is het gesteld met de bedrijfswagens in uw onderneming? Is uw wagenpark voorzien op de toekomst? De nieuwe fiscale regels die het voorbije jaar werden ingevoerd hebben een grote impact op het autobudget van ondernemingen. Bovendien moeten we vanaf 2021 rekening houden met een nieuwe WLTP-norm (world harmonized light-duty vehicles test procedure). En intussen heeft de federale regering ook al duidelijk gemaakt dat er komende jaren nog heel wat te veranderen staat. U kan zich dus maar beter goed voorbereiden en alvast een versnelling hoger schakelen.

 

Doelstelling

Tijdens de opleiding over de wijzigende autofiscaliteit gidsen we u door alle RSZ-regels en de nieuwe fiscale maatregelen rond bedrijfswagens. We bespreken ook de gevolgen van de nieuwe WLTP-emissietest, die nauwkeuriger zal aantonen hoe auto's in bepaalde rijomstandigheden (in de stad, op snelwegen,...) presteren. Aan de hand van cijfers maken we een vergelijking tussen de verschillende brandstoftypes. Zo haalt u gegarandeerd het maximum uit uw autobudget, vandaag én in de toekomst. 

 

Doelgroep

De opleiding is gericht op vlootbeheerders en HR & finance-verantwoordelijken van zowel KMO's als grotere ondernemingen.

 

Lesgever

Legal Partners, Attentia.

 

Heeft u al eens aan alternatieven voor de klassieke bedrijfswagen gedacht?

Volg de opleiding 'De mobiliteit van de toekomst: groene vervoersopties' en ga na welke vervoersopties voor jouw organisatie en medewerkers sociaal en fiscaal interessant zijn. Schrijf u hier in!

 

Interesse in een opleiding bij u ter plaatse?

Neem dan zeker met ons contact op.

Attentia Academy

  • Mail: academy@attentia.be
  • Tel.: 02 526 86 44

 

Prijs

Deelname aan de opleiding kost € 424 per persoon, excl. btw. 

 

 

Interesse?
Er zijn voorlopig geen opleidingen gepland.
U kunt contact opnemen met academy@attentia.be, zij houden u op de hoogte van zodra nieuwe data bekend is.

2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer