Primaire tabs

U bent hier

[WEBINAR] Hoe welzijn voor de shiftpopulatie aanpakken?

Inleiding

Als je in shiften werkt, besef je als geen ander dat het systeem waarin je werkt impact heeft op je energie en je gezondheid. In of uit je bed moeten terwijl je dit niet wil, na 4 uur slapen al wakker worden en de slaap niet meer kunnen vatten, gemakkelijk een kilootje winnen in plaats van te verliezen, elk moment op je werk geconcentreerd zijn, … Het is allemaal geen evidentie. 

Toegegeven, shiftwerk is eigenlijk topsport en vereist veel van je lichaam. Daarom helpt iedere positieve bijdrage hen hierin om gezond en met goesting aan de slag te zijn en te blijven. Shiftmedewerkers kennen vaak de uitdagingen op vlak van gezondheid, maar zien niet altijd hoe dit aan te pakken.

Ontdek tijdens de webinar “Getraind of Geshift” hoe u het welzijn van uw medewerkers kan opwaarderen en borgen. Niet enkel tijdens, maar ook buiten de werkuren. Want energieke medewerkers presteren beter, werken veiliger en blijven oplossingsgericht denken. Deze link tussen het mentale en fysieke is de sleutel voor een shiftmedewerker.

In deze webinar komt onze projectervaring, ‘evolutieve en geïntegreerde’ aanpak, en programmamogelijkheden aan bod.

 

Doelstelling

In deze webinar leggen we de focus op volgende thema’s:

  • Voeding
  • Beweging
  • Balans
  • Motivatie om aan de slag te gaan met de nodige zelfzorg en teamzorg

 

Doelgroep

  • HR-managers, HR-medewerkers, HR-professionals (voor bedrijven vanaf 30 medewerkers)
  • Interne preventie-adviseurs en welzijnsprofessionals (voor bedrijven vanaf 30 medewerkers)
     

Spreker

Tim Vermeire, Lead Consultant Corporate Vitality

 

Praktische info

U hebt enkel een computer en een internetverbinding nodig. Wij sturen u een bevestiging met de link naar het webinar. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@attentia.be

 

Prijs

Gratis

Inschrijven

06 december 2018 (12u00 - 13u00)
Schrijf je in

Bekijk meer opleidingen over: Tewerkstelling, , Wijzigingen in uw onderneming, , Verloning, beweging , gezondheid , people management