Primaire tabs

U bent hier

[WEBINAR ON DEMAND] Advies rond 'social distancing' bij heropstart

Inleiding

Als preventieadviseur dient u steeds op de hoogte blijven van de wettelijke verplichtingen en wijzigingen op het vlak van preventie en bescherming. Het thuiswerken zal nog een tijdje verplicht blijven. Enkel voor essentiële activiteiten die niet op afstand kunnen uitgevoerd worden, is werken op verplaatsing toegestaan. Uiteraard op voorwaarde dat de strikte regels inzake sociale afstand en hygiëne in acht worden genomen. Tijdens dit webinar geeft een preventieadviseur u advies over de verschillende maatregelen die u in die risicoanalyse kunt opnemen. 

Deze on demand webinar is op voorhand opgenomen door de lesgever en bieden een grote flexibiliteit. U kiest namelijk zelf wanneer u de opleiding volgt. Vragen stellen kan nog steeds, maar het antwoord zal pas later volgen.

 

Doelgroep

Preventieadviseurs of assistenten bij de Interne Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk. Leden van de hiërarchische lijn en kaderleden (managers, supervisors en afdelingshoofden) die op de hoogte wensen te blijven van de laatste wijzigingen in hun vakgebied.

Beleidsmakers: de preventieadviseur, de HR-manager of HR-medewerker, hoger management, de werkgever / zaakvoerder.

 

Doelstelling 

Elke organisatie moet een specifieke risicoanalyse doen voor alle activiteiten en naast de productie moeten ook de pauzes, de sanitaire voorzieningen, het transport, de toegang tot de sites, de co-activiteiten, enz. in het werkproces worden geïntegreerd.

 

Vragen ?

Prijs

Prijs

  • Prijs: €75 per deelnemer
     
  • On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille.
  • U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.
Interesse?
Er zijn voorlopig geen opleidingen gepland.
U kunt contact opnemen met academy@attentia.be, zij houden u op de hoogte van zodra nieuwe data bekend is.

2022 ©
Attentia
Privacyregeling | Disclaimer