Primaire tabs

U bent hier

[WEBINAR] Advies rond 'social distancing' bij heropstart

Inleiding

Als preventieadviseur dient u steeds op de hoogte blijven van de wettelijke verplichtingen en wijzigingen op het vlak van preventie en bescherming. Het thuiswerken zal nog een tijdje verplicht blijven. Enkel voor essentiële activiteiten die niet op afstand kunnen uitgevoerd worden, is werken op verplaatsing toegestaan. Uiteraard op voorwaarde dat de strikte regels inzake sociale afstand en hygiëne in acht worden genomen. Tijdens dit webinar geeft een preventieadviseur u advies over de verschillende maatregelen die u in die risicoanalyse kunt opnemen. 

 

Doelgroep

Preventieadviseurs of assistenten bij de Interne Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk. Leden van de hiërarchische lijn en kaderleden (managers, supervisors en afdelingshoofden) die op de hoogte wensen te blijven van de laatste wijzigingen in hun vakgebied.

Beleidsmakers: de preventieadviseur, de HR-manager of HR-medewerker, hoger management, de werkgever / zaakvoerder.

 

Doelstelling 

Elke organisatie moet een specifieke risicoanalyse doen voor alle activiteiten en naast de productie moeten ook de pauzes, de sanitaire voorzieningen, het transport, de toegang tot de sites, de co-activiteiten, enz. in het werkproces worden geïntegreerd.

 

Attest

Na de webinar ontvangen de preventieadviseurs een certificaat bijscholing preventieadviseur.

 

Vragen ?

Prijs

  • Prijs: €115 per deelnemer
     
  • Annulering tot 7 kalenderdagen vóór de opleiding is gratis. Nadien wordt het volledige bedrag aangerekend. Wanneer u niet kan aanwezig zijn, kan u zich laten vervangen door een collega.
  • Gelieve 24 uur op voorhand te verwittigen indien u (of een collega) niet aanwezig kan zijn tijdens de webinar. Indien u niet tijdig verwittigd, zal de sessie alsnog aangerekend worden.
Interesse?
Er zijn voorlopig geen opleidingen gepland.
U kunt contact opnemen met academy@attentia.be, zij houden u op de hoogte van zodra nieuwe data bekend is.