Primaire tabs

U bent hier

Voedingshygiëne

Inleiding

Vanaf 1 januari 2016 vervalt het verplicht gezondheidstoezicht voor werknemers die rechtstreeks in contact komen met voedingswaren of –stoffen. Daar tegenover staat dat de werkgever een adequate opleiding moet voorzien over de regels en procedures in verband met voedingshygiëne.

 

Doelstelling

In deze opleiding komen de regels van de voedingshygiëne aan bod en hoe u deze toepast in de praktijk.

 

Programma

  • Situering van het begrip HACCP
  • Mogelijke risico’s
  • Hygiënevoorschriften voor lokalen en materiaal
  • Principes over ontvangst, bewaring en verwerking van voeding
  • Regels over afwas , reiniging, desinfectie, afvalverwijdering en ongediertebestrijding
  • Controles inzake temperatuur
  • Regels over persoonlijke hygiëne en werkkledij

 

Doelgroep

Keukenpersoneel

 

Meer info

Attentia Academy

 

Prijs

€ 160 per deelnemer, excl. btw.

Annulering tot 7 kalenderdagen vóór de opleiding is gratis. Nadien wordt het volledige bedrag aangerekend. Wanneer u niet kan aanwezig zijn, kan u zich laten vervangen door een collega.

 

Krijg tot 40% subsidies voor deze opleiding met de KMO-portefeuille (: DV.O213465).

Inschrijven

12 mei 2017 (8u30 - 12u30)
Gent
Schrijf je in

Bekijk meer opleidingen over: Preventie en bescherming, industriële hygiëne en toxicologie