Primaire tabs

U bent hier

Life cycle - 'COST'

Doelstelling

De aangeboden modules uit de life cycle COST zijn bestemd voor de ervaren specialist. Binnen HR komen jaarlijks dezelfde thema’s rond dezelfde periode terug. Binnen HR komen jaarlijks dezelfde thema’s rond dezelfde periode terug. Om onze HR-opleidingen overzichtelijker te maken en ervoor te zorgen dat de aangeboden onderwerpen aansluiten bij de periode van het jaar waarin ze plaatsvinden, kiezen we voor een life cycle reeks.

De aanpak is interactief en praktijkgericht. Elke deelnemer beschikt over een eigen pc, wat veel afwisseling tussen theorie en oefeningen mogelijk maakt.

 

Doelgroep

Voor de ervaren specialist die zich verder wil verdiepen in de applicatie cost. 

 

Programma

Module Reconciliatie loonlastattest (0,5 dag)

Na het volgen van deze module weet u hoe u personeelskosten in de boekhouding kunt vergelijken met de berekende loonkosten. Inconsistenties komen aan het licht.

Module Financial reporting (0,5 dag)

U haalt alle cijfers rond personeelskosten rechtstreeks op, automatisch opgesplitst in kostenplaatsen en volgens uw bedrijfsspecifieke grootboekrekeningen. Het resultaat is een document waar uw financiële afdeling zo mee aan de slag kan. 70% van alle gebruikers maken gebruik van deze module.

Module Reconciliatie rekeningen (0,5 dag)

Via deze module krijgt u de tools in handen om de rekeningen BV en de saldorekening RSZ die u maandelijks of per kwartaal ontvangt te vergelijken met de gegevens van de boekhoudlijsten. 

 

Meer info

 

Prijs

€700 voor de volledige reeks, excl. btw.

€275, excl. btw. per module.

Annulering tot 7 kalenderdagen vóór de opleiding is gratis. Nadien wordt het volledige bedrag aangerekend. Wanneer u niet kan aanwezig zijn, kan u zich laten vervangen door een collega.

Krijg tot 40% subsidies voor deze opleiding met de KMO-portefeuille (: DV.O213465).

Inschrijven

13 december 2017 (9u00 - 13u00)
Gent
23 februari 2018 (9u00 - 13u00)
Gent
25 mei 2018 (9u00 - 13u00)
Gent
Schrijf je in

Bekijk meer opleidingen over: Verloning, eVolution , Financial Forecasting , Financial Reporting Cost , Life cycle