Primaire tabs

U bent hier

Internationale tewerkstelling

Inleiding

Bent u als onderneming actief in meer landen dan enkel België? Dan krijgt u net zoals vele andere werkgevers te maken met internationale tewerkstellingssituaties. Worden er bijvoorbeeld werknemers van uw onderneming naar een andere entiteit in het buitenland gestuurd? Heeft u werknemers die in meerdere Europese landen actief zijn voor u? Of heeft u een werknemer in het buitenland gevonde en wilt u hem of haar naar België laten komen om hier te werken? Al deze zaken kunnen een aanzienlijke impact hebben op de tewerkstellingssituatie en hebben gevolgen voor uw payroll. Daarom wordt internationale tewerkstelling vaak als complex ervaren maar dat hoeft niet zo te zijn.

 

Doelstelling

Tijdens deze opleiding geven we u een eerste inkijk in de essentie en basisaspecten van het arbeidsrecht, sociale zekerheid, fiscaliteit en payroll binnen internationale tewerkstelling. Zo krijgt u als werkgever een overzicht van aandachtspunten en do's en dont's.

 

Doelgroep

HR Managers en HR medewerkers van bedrijven die Belgen in het buitenland tewerkstellen of buitenlanders in België tewerkstellen.

 

Lesgever(s)

Legal partners, Attentia.

 

Interesse in een opleiding bij u ter plaatse ?

Attentia Academy

 

Prijs

€ 424 per deelnemer, excl. btw.

Interesse?
Er zijn voorlopig geen opleidingen gepland.
U kunt contact opnemen met academy@attentia.be, zij houden u op de hoogte van zodra nieuwe data bekend is.

Bekijk meer opleidingen over: Tewerkstelling, buitenlandse werknemers , payroll

2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer