Primaire tabs

U bent hier

[Inhouse] Ken de talenten en drijfveren van jouw medewerkers

Inleiding

"Tapas staat voor Talenten en Passies, het zijn deze 2 zaken die vandaag steeds belangrijker worden bij het behalen van successen als individu, team of organisatie.

Het beschrijven van functieprofielen en het klassieke competentie denken maakt, gelukkig, steeds meer plaats om met een andere bril te gaan kijken naar Talenten of naar wat een team nodig heeft.
Gelukkige medewerkers of medewerkers die flow en energie ervaren zullen veel beter presteren en zo bijdragen aan succes. Succes op organisatie en team niveau, maar ook op individueel niveau. 

Als jouw medewerkers op de juiste stoel zitten en ze kunnen hun talenten inzetten in een omgeving die hen stimuleert dan gebeuren er fantastische dingen.

Als de talenten, in energie, gekend zijn dan kan een organisatie zich positief onderscheiden en op een pro actieve manier omgaan met uitdagingen en verandering.
Je kan optimaal samenwerken in een bewust mens- en talent gerichte cultuur."

 

Doelstelling

Je kent de talenten, drijveren en valkuilen van je medewerkers. Op basis van deze informatie en profielomschrijvingen kan jij voor elke medewerker de juiste context creëren zodat deze optimaal functioneert en werkgeluk ervaart.  Je kijkt niet alleen naar wat iemand kan, maar ook naar wie iemand is en wat dzijn/haar energiebronnen zijn. 

 

Doelgroep 

Leidinggevende, teamleiders, en management

 

Praktische info 

  • De workshop duurt een volledige dag 
  • De opleiding kan zowel klassikaal als online gegeven worden. 
  • Maximaal 15 deelnemers
  • Taal: Nederlands 
  • Lesgever: Gina Peeters

 

 

 

 

 

2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer