Primaire tabs

U bent hier

(Inhouse) Bijscholing Preventieadviseur - E-bikes & elektrische wagens, niet zonder risico's!

Inleiding

Als preventieadviseur dient u steeds op de hoogte blijven van de wettelijke verplichtingen en wijzigingen op het vlak van preventie en bescherming. Tijdens de bijscholing zoomen we in op de laatste evoluties zodat u uw preventiebeleid kunt actualiseren én optimaliseren. Daarnaast zorgen we ervoor dat er genoeg ruimte is voor interactie en netwerking.

 

Doelgroep

Al onze bijscholingen zijn van toepassing voor de preventieprofielen van Niveau III tot Niveau I, alsook zijn ze bestemd voor zowel grote als kleine of middelgrote ondernemingen.

Preventieadviseurs of assistenten bij de Interne Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk. Leden van de hiërarchische lijn en kaderleden (managers, supervisors en afdelingshoofden) die op de hoogte wensen te blijven van de laatste wijzigingen in hun vakgebied.

Beleidsmakers: de preventieadviseur, de HR-manager of HR-medewerker, hoger management, de werkgever / zaakvoerder.

Vereiste voorkennis: geen

 

 

Programma

Zien jullie ook meer elektrische fietsen verschijnen op het werk? Wat met elektrische wagens? Meer en meer mensen maken gebruik van deze  extralegale voordelen om zich te verplaatsen naar en van het werk. Naast deze voordelen brengen sommige ook een risico's met zich mee. Welke precies kom je te weten in deze presentatie!

 

"Bedankt voor deze opleiding. Dit was één van de interessantste bijscholingen die ik in jaren heb gevolgd. Niet dat de andere bijscholingen niet interessant waren,
maar deze was bijzonder interessant!

Het zijn nieuwe technieken en hierover had ik duidelijk (nog) te weinig kennis. Vooral dan over elektrische wagens, wat in de nabije toekomst fors zal toenemen.

Nu weet ik wat er hieromtrent van de preventieadviseur wordt verwacht, ik ga hiermee onmiddellijk aan de slag."

Lieven De Coen-SHE Manager-ASSA ABLOY Entrance Systems 

 

 

Attest
Na de opleiding krijgen de deelnemers een attest van deelname.

 

Interesse in een opleiding bij u ter plaatse ?

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille

2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer