Primaire tabs

U bent hier

Bijscholing Preventieadviseur

Inleiding

Als preventieadviseur dient u steeds op de hoogte blijven van de wettelijke verplichtingen en wijzigingen op het vlak van preventie en bescherming. Tijdens de bijscholing zoomen we in op de laatste evoluties zodat u uw preventiebeleid kunt actualiseren én optimaliseren. Daarnaast zorgen we ervoor dat er genoeg ruimte is voor interactie en netwerking.

 

Doelgroep

Preventieadviseurs of assistenten bij de Interne Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk. Leden van de hiërarchische lijn en kaderleden (managers, supervisors en afdelingshoofden) die op de hoogte wensen te blijven van de laatste wijzigingen in hun vakgebied.

 

Programma

De nieuwe codex wordt geïntegreerd in deze bijscholing.

Voormiddag: Documentbeheer

Wist u dat de welzijnswetgeving alleen al zowat 150 documenten voorschrijft? Het beheer daarvan in goede banen leiden is een hele uitdaging.  Daarom helpt doeltreffend en overzichtelijk documentenbeheer u om efficiënter te werken. We laten ons in deze sessie inspireren door de 5S-basisprincipes en geven u inzichten die u meteen in de praktijk kunt toepassen.

 

Namiddag: Legal compliance

Hoe kunt u als preventieadviseur de voortdurende veranderende regelgeving bijhouden en hoe weet u wat van toepassing is op uw organisatie? Wij lichten legal compliance toe en geven u een concreet stappenplan om efficiënt compliant te zijn én te blijven.

 

Attest

Na de opleiding krijgen de deelnemers een attest van deelname.

 

Meer info

 

Prijs

€ 315 per deelnemer excl. btw voor volledige dag.

€ 160 per deelnemer excl. btw voor halve dag.

Deelnemers die zich enkel inschrijven voor de voor- of namiddag worden verzocht dit te vermelden in het opmerkingenveld.

Annulering tot 7 kalenderdagen vóór de opleiding is gratis. Nadien wordt het volledige bedrag aangerekend. Wanneer u niet kan aanwezig zijn, kan u zich laten vervangen door een collega.

Krijg tot 40% subsidies voor deze opleiding met de KMO-portefeuille (: DV.O213465).

Inschrijven

09 november 2017 (8u30 - 17u00)
Gent
Schrijf je in

Bekijk meer opleidingen over: Preventie en bescherming, externe dienst voor preventie en bescherming , preventieadviseur