Primaire tabs

U bent hier

Zin om u vier keer een uurtje onder te dompelen in boeiende onderwerpen zoals voeding, slaap, team dynamic en motivatie? Attentia organiseert op het einde van de zomer 4 online talks waarin experten de laatste nieuwe inzichten en hands-on tips en tricks delen. De adviezen zet u de dag erna meteen om in de praktijk, zo bent u helemaal klaar voor de najaarsrush. 

Schrijf u gerust samen met enkele collega’s in, de online talks zijn geschikt voor elke medewerker in de organisatie. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen en interactie.  

 

Programma
 

Gezondheid start in de slaapkamer: maak uw nachtrust effectiever 

Expert: Ward De Waele, dokter / Christian Mostosi, arbeidsart

We brengen een derde van ons leven al slapend door. Dit feit alleen al moet eigenlijk volstaan om geïnteresseerd te zijn in een talk vol tips voor een betere nachtrust. U leert hoe u sneller in slaap valt, hoe u stopt met piekeren en hoe u uw nachtrust effectiever maakt. Als u elke ochtend moe opstaat, of iemand in uw omgeving kampt hiermee, dan is deze talk sowieso iets voor u.

 

Hoe kunt u als individu een team positief beïnvloeden?  

Expert: Peter Sioen, preventieadviseur psychosociale aspecten 

Wilt u ook deel uitmaken van een team waarin mensen leren van elkaar, zich aan elkaar optrekken en energie krijgen van elkaar? Waar plaats is voor lof én kritiek? Zo’n teams zijn niet vanzelfsprekend, en toch kunt u – ook als niet-leidinggevende – uw team in die richting doen evolueren. Elk teamlid heeft een bijdrage in die positieve dynamiek. Hoe? Dat ontdekt u in deze talk. 

 

Hoe motiveert u zichzelf als het even wat moeilijker gaat? 

Expert: Marie Claire Tirmarche, psychotherapeute en preventieadviseur 

Hoe blijft u te allen tijde (ja, zelfs in coronatijden) gemotiveerd? En hoe houdt u anderen, of zelfs kinderen, gemotiveerd? ‘t Is een hot topic in deze tijd waarin sommigen nog altijd thuiswerken en anderen terug naar kantoor “moeten”. We gaan in op concrete manieren om veerkracht te bevorderen, het ABC van motivatie en het belang van persoonlijke waarden.

 

Kleine veranderingen in uw voedingspatroon leiden tot grote veranderingen

Expert: Christine Dupont, arts-nutritionist / Fanny Wattiez, voedingscoach en verpleegster 

Eigenlijk weten we allemaal dat kleine veranderingen in ons voedingspatroon en onze levensstijl een groot effect hebben op ons energieniveau en algemene gezondheid. Toch zijn er een aantal valkuilen waar we vaker invallen dan ons lief is. Hoe creëren we gezonde patronen die we ons leven lang kunnen aanhouden? 

 

 

Ik ben er bij!

De online talks zijn complementair zodat u het meeste zal opsteken als u zich voor het pakket van 4 inschrijft. Uiteraard is het ook mogelijk om slechts enkele te volgen. Het bijwonen van één talk kost 115 euro per persoon.

 

Schrijf u nu in!    

Interesse?
Er zijn voorlopig geen opleidingen gepland.
U kunt contact opnemen met academy@attentia.be, zij houden u op de hoogte van zodra nieuwe data bekend is.