Vorige week lanceerden we het Vital Company programma om bedrijven en medewerkers te motiveren om meer te bewegen en gezonder en vitaler te werken. Bij deze lancering, was ook Baloise Insurance aanwezig om onze visie en aanpak mee te onderstrepen. Baloise Insurance draagt het welzijn van zijn medewerkers hoog in het vaandel en zij zetten daar ook hard op in met hun welzijnsbeleid. Ook het programma Be Fit van Vital Company, gericht op het verbeteren van het uithoudingsvermorgen, brachten zij als eerste tot een goed eind. Vandaar dat Attentia hen met trots bekroond als ‘Vital Company’. De award werd overhandigd aan Jürgen Platel, interne preventieadviseur bij Baloise Insurance.

“Bij Baloise zijn we absoluut overtuigd van het belang van vitaliteit en het aanzetten tot meer beweging."

Jürgen Platel, interne preventieadviseur bij Baloise Insurance.

 

“Sinds 2014 zetten we daar meer en meer op in. Bijvoorbeeld door het aanbieden van fit check-ups, veerkrachtsessies, sportevents (zoals de 10-miles van Antwerpen), yoga, gezondheidsambassadeurs die een persoonlijke gezondheidsbegeleiding krijgen, fitnesszaal enz. Vanuit de medewerkers krijgen we enthousiaste reacties en merken we dat zij geëngageerder tegenover hun werkgever staan.”

 

“Gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten en daarom vinden we die investeringen in onze eigen medewerkers en makelaars erg belangrijk. Zo is Baloise Insurance uitgegroeid tot een gekend en gerespecteerd merk en dat wensen we zo te houden"

Henk Janssen, CEO van Baloise Insurance.

 

Hoeveel stappen zet uw bedrijf?

Wilt u uw medewerkers sensibiliseren en aanzetten tot meer bewegen?

Ga voor een Vital Company met één van onze programma’s!


Lees meer nieuws over: Vitaliteit , persberichten , vitaliteit

2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer