Primaire tabs

U bent hier

Strategisch Well-beingbeleid

Een strategisch HR & Well-beingbeleid of vitaliteitsbeleid zorgt ervoor dat er in uw organisatie 'goesting incubatoren' opstaan die ervoor zorgen dat er onder uw medewerkers een optimaal engagement heerst met oog voor duurzame werkbaarheid en waarbij 'presteren' een plezier wordt. Het vitaliteitsbeleid is volledig afgestemd op uw organisatie en bedrijfsdoelstellingen.

 

Welke stappen leiden tot een
strategisch HR & Well-beingbeleid?

Process

 

Analyse

Visie

Strategie

We starten met een grondige analyse aan de hand van o.a. een SWOT-positionering, de SENSOR en de vitaliteitsscan, om zo het potentieel in kaart te brengen.

Op basis van de informatie uit de analyse, kan er een duidelijke visie op vitaliteit voor uw organisatie gedestilleerd worden.

Eens de visie bepaald is, kunnen we een doelgerichte strategie bepalen op maat van uw organisatie om de vitaliteit op de juiste manier een boost te geven.

     

Concept

Actie

Integratie

Na het uitwerken van de strategie, komt de conceptfase, waarbij we samen met u aan de slag gaan om een kader te bepalen om de strategie uit te rollen. Het concept dient als het ware als kapstok om alle acties aan op te hangen.

De volgende stap is het effectieve actieplan te bepalen en dit uit te zetten op een tijdlijn.

Nu het actieplan er is, kunnen we aan de slag met de effectieve uitvoering van de geplande acties. Draagvlak binnen de organisatie is daarbij één van de belangrijke aandachtspunten.

 

Impact, ROI, draagvlak, continu process

Corporate Vitality Coaching

Heeft uw organisatie zelf al een idee over hoe het vitaliteitsbeleid eruit moet gaan zien, maar is er toch nog nood aan een sparringpartner? Bent u op zoek naar een vitaliteitscoach? Zit u vast bij de volgende stappen die moeten gezet worden? Of wilt u graag eens advies over de huidige aanpak? Ook daar kan Attentia een meerwaarde betekenen. Wij kunnen helpen bij uw project management, bieden coaching en training waar nodig of staan u persoonlijk bij doorheen het traject.

Corporate Vitality Branding

Bij dit hele traject is communicatie en de juiste marketing van cruciaal belang. Iedereen binnen de organisatie moet goed voor ogen houden wat het doel is en wat de voordelen zijn die hij/zij ook persoonlijk hieruit zal halen. Op die manier wordt er een goed draagvlak gecreëerd en dat draagt uiteraard bij tot het succes. Attentia biedt ook ondersteuning aan uw marketing- en communicatiedepartement, waar u dat nodig acht.

2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer