Primaire tabs

U bent hier

Experiences

Een ‘Experience’ is een beleving, een ervaring als het ware, waarbij we de deelnemers tot bepaalde inzichten brengen door hen te confronteren met bepaalde realiteiten en vastgeroeste gewoontes. Het doel is het omvormen van deze realiteit of gewoonte, dus aanzetten tot actie. Zo een ‘Experience’ werkt vooral inspirerend, maar ook vaak confronterend. We reiken heel wat praktische tips aan waarmee de deelnemers aan de slag kunnen gaan rond een bepaalde thematiek.

 

De Energy 2 Grow experiences
spelen in op specifieke thema's.

Fysiek

FysiekIedereen weet dat bewegen, een correcte werkhouding, gezonde en evenwichtige voeding, voldoende ontspanning en slaap belangrijk zijn. En toch slagen we er niet in om het juiste te doen. Geef u en uw medewerkers met deze Experiences de juiste inzichten, tips & tricks mee om ermee aan de slag te gaan.

Ontdek meer

Mentaal

MentaalEnergiemanagement, weerbaarheid tegen stress en prestatiedruk, zoeken naar efficiëntie in het werk, … zijn allemaal elementen die een rol spelen in hoe we omgaan met onze collega’s en met ons werk. Deze Experiences richten zich optimaal op energiemanagement en optimale inzetbaarheid.

Ontdek meer

Sociaal

SociaalEen aantal van onze Experiences richten zich op het sociale. Hierbij zijn topics als het belang van positief communiceren, de factoren die helpen om werkplezier te bewaken en te verbeteren, de kernelementen voor het optimaal samenwerken van verschillende generaties, ... een mogelijke focus.

Ontdek meer

Energie

EnergieMotivatie, veerkracht, omgaan met veranderingen en stress, concentratie en voldoende ontspanning, ... Het zijn allemaal zaken die een invloed hebben op ons als mens en op de manier waarop we werken. Deze Experiences geven inzichten en inspiratie om ook op die vlakken optimaal te werk te gaan.

Ontdek meer

Waarom kiezen voor een Experience?

U neemt deel met een onbeperkt aantal deelnemers waardoor u budgetvriendelijk een groot bereik kunt realiseren. U prikkelt het groepsgevoel, teamgevoel van uw medewerkers, waardoor u een grote impact nalaat. De experiences zijn zeer laagdrempelig, waardoor u bewustwording rond specifieke thema's eenvoudig ontwikkeld.

 

 

Geef een energieboost aan uw organisatie.

Vraag nu meer informatie aan!

 

2021 ©
Attentia
Privacyregeling | Disclaimer