Primaire tabs

U bent hier

Energy 2 grow

Positieve energie stuwt mensen voort en zorgt ervoor dat ze plezier hebben in de dingen die ze doen. Bovendien werkt het aanstekelijk, zodat ook hun omgeving positief wordt beïnvloed. Met Energy 2 Grow maakt u uw medewerkers bewust van de voordelen van het aansturen van hun eigen energie en reikt u ze hiervoor concrete tips en tools aan.

 

Om de verdeling van menselijke energie in Energy 2 Grow voor te stellen, gebruiken we de metafoor van de batterijen.

Fysiek, mentaal, sociaal, zingeving

 

Bent u op zoek naar een manier om uw mensen aan het stuur te zetten van hun eigen energie. We stippelen oplossingen op maat uit, zo heeft u o.m. keuze uit experiences, programma's, pop-ups, events en trainingen.

 

Met Energy 2 Grow maakt u uw medewerkers bewust van de voordelen van het aansturen van hun energie.

Experiences

Een 'Experience' is een beleving waarbij we uw medewerkers confronteren met bepaalde realiteiten om hen zo tot inzicht brengen. Het doel is om effectief gedragsverandering teweeg te brengen. Een 'Experience' werkt vooral inspirerend, maar dient ook om aan te zetten tot actie. We geven heel wat praktische tips mee, telkens rond een specfiek thema, waarmee de deelnemers nadien aan de slag kunnen.

Ontdek alle Experiences

Programma's

Wenst u tot een gedragsverandering te komen bij een specifieke doelgroep van medewerkers in uw organisatie? Is er een project gericht op het welzijn van bvb. uw shiftwerkers? Geen probleem, want Attentia biedt u programma's op maat van een aantal doelgroepen:

  • Shiftwerkers
  • Ervaren medewerkers van 45+ (cao104)
  • Callcentermedewerkers
  • Werken in team
  • Interne welzijnsambassadeurs

Training

Specifieke trainingen van een halve of volledige dag in groepjes van 10 à 15 personen is ook een mogelijkheid om uw medewerkers meer aan het stuur te zetten van hun eigen energie. Deze trainingen kunnen rond een concreet thema worden opgebouwd. De focus bij deze vormingen ligt dan vooral op het meegeven van bruikbare tips en oefeningen en we maken het ook zo interactief mogelijk.

Pop-up's

Bij een pop-up komen er acteurs op de werkplek om een aantal kernboodschappen op een ludieke manier aan uw medewerkers mee te geven. Zo'n pop-up wordt ingezet in het kader van de lancering van een project of programma dat loopt binnen de organisatie zoals bvb. rond gezonde voeding, energiemanagement, positiever denken, beter omgaan met stress, … De acteurs zijn voor één dag expert in dat project of thema. Ze gaan helemaal op in hun rol en spelen de beste fitnessinstructeur van de wereld of de opperste optimist of de pauze professor of ... Een korte maar krachtige interventie die uw medewerkers absoluut zal bij blijven!

Events

We ondersteunen u ook graag voor uw events in het teken van welzijn en energie. Houdt u bijvoorbeeld een Health & Safety day of week, wenst u uw welzijnsbeleid in uw organisatie te lanceren of wilt u een teamactiviteit uitwerken, dan denken wij graag met u mee om dit doelgericht aan te pakken.

Wilt u een energieboost in uw organisatie?

Vraag hier meer informatie.

 
2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer