Primaire tabs

U bent hier

E-learning beeldschermwerkers

De Attentia e-learning voor beeldschermwerkers is laagdrempelig en helpt uw medewerkers te sensibiliseren op een leuke manier. Deze e-learning is ideaal om naar hun bestaande kennis te peilen die ze eventueel reeds hebben opgedaan uit de individuele rapportering bij de self-assessment beeldschermwerk.

 

E-learning voor beeldschermwerkers is ideaal om te peilen naar de ergonomische kennis van uw medewerkers.

 

De tool bevat een reeks oefeningen die correct moeten worden uitgevoerd zodat de ergonomiebarometer op het einde volledig in het groen staat. De deelnemer gaat naar een fictieve kantoorruimte waar hij/zij 10 opdrachten tot een goed einde moet brengen. Na iedere oefening keert de deelnemer terug naar de overzichtspagina waar de vooruitgang en de status van de ergonomiebarometer kunnen worden gecheckt.

De beeldschermwerker kan ook een beroep doen op een hulplijn, via een tablet kan de deelnemer info raadplegen die hem/haar helpt bij het nemen van bepaalde beslissingen. Het doorlopen van de volledige module duurt gemiddeld een 20-tal minuten.

Deze dienst komt bovendien in aanmerking voor het gebruik van werkbaarheidscheques, een financiële steunmaatregel van de Vlaamse overheid. De werkbaarheidscheque kan nu tijdelijk ook gebruikt worden voor advies, begeleiding of opleiding gericht op het psychosociaal welbevinden van de medewerkers. Meer informatie vindt u hier.

Daarom kiest u voor e-learning beeldschermwerk

 

Lancering en follow-up

Lancering & follow-up

Op uw eigen tempo

Op uw eigen tempo

Breed bereik

Breed bereik

Gamification

Gamification

​Wij nemen de follow up voor onze rekening: van de persoonlijke uitnodiging via e-mail tot de opvolging van de resultaten.

Uw beeldschermwerkers gaan aan de slag met de e-learning wanneer het voor hun past en leren op hun eigen tempo de materie.

Als werkgever kan u op eenvoudige wijze al uw beeldschermwerkers op korte termijn bereiken.

​Uw medewerkers gaan spelenderwijs aan de slag, op ludieke wijze frissen ze de principes van beeldschermwerk op​​​!

Bekijk hier hoe het werkt

 

2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer