Primaire tabs

U bent hier

Warrants

Heeft u al zicht op de impact van de coronacrisis op uw onderneming? En wilt u erover waken dat uw medewerkers netto zoveel mogelijk overhouden van hun bonus, commissie of kwartaalbonus? Wenst u uw kosten voor bonussen te beperken, maar uw medewerkers netto niets ontnemen? Of bent u op zoek naar een manier om uw medewerkers bijkomend te belonen voor hun harde inzet, flexibiliteit en zelfstandigheid? Dan zijn de warrants iets voor u!

Zelfs nu de beurs door de crisis aan het schommelen is, bieden warrants* niets dan voordelen. Dat bevestigen onze financiële experts. Warrants zijn zowel voor u als voor uw medewerkers voordeliger dan een klassieke uitbetaling, omdat ze als verloning niet onderworpen zijn aan sociale bijdragen.

Het voordeel is opmerkelijk: met een bonus in warrants en een warrantsplan, houden uw medewerkers tot 39% meer netto over, vergeleken met een klassieke bonus.

U kan er ook voor kiezen de bruto-investering te beperken: uw medewerkers ontvangen in verhouding nog steeds een groter nettovoordeel dan bij een klassieke bonus, maar u investeert minder als werkgever. Een win-win situatie! Bovendien kunt u niet enkel bonussen, maar ook commissies of bepaalde andere uitkeringen in warrants uitbetalen.

 

"Met warrants als bonus geeft u uw medewerkers
tot 39% meer netto én bespaart u zelf."

HERBEKIJK WEBINAR WARRANTS

Meer dan ooit zijn warrants een financieel interessant bonussysteem. Zowel voor medewerkers als werkgevers. Herbekijk gratis het webinar van 4 juni 2020 over warrants waar onze experts tonen hoe u ook hier voordeel uit haalt.

HERBEKIJK WEBINAR HIER

Zo gaat het in z'n werk

Warrants

 

 

Daarom kiest u voor warrants

Het warrantsplan voldoet aan de juridische voorwaarden die de instanties voor sociale zekerheid vooropstellen. Omdat de hele administratieve procedure conform de wetgeving verloopt, is de vrijstelling van de socialezekerheidsbijdragen gegarandeerd. Als werkgever loopt u geen financieel risico tussen het moment van de aankoop van de warrants en de toekenning aan uw medewerkers. Die kunnen de warrants overigens al de dag van de toekenning verkopen. Noch als werkgever noch als medewerker hoeft u een financiële rekening (zicht- of effectenrekening) te openen. Als werkgever kunt u de warrants aankopen via Attentia.

Wat wij concreet voor u doen

Wij staan u bij om de strikte juridische, financiële en administratieve procedures na te leven. Dat kan gaan om:

  • uw medewerkers te informeren
  • de bedrijfsvoorheffing voor u te innen (die gaat meteen terug naar de werkgever voor afdracht na 60 dagen)
  • de timing op te volgen (intekenperiode, aankoop van de warrants, ...)
  • de payroll in goede banen te leiden (wij stellen gebruiksklare info voor loonverwerking ter beschikking bij uw sociaal secretariaat)

Bereken uw voordeel en dat voor uw medewerkers

Met warrants houden uw medewerkers meer over aan hun bonus. Het is dan ook een ideaal middel om waardevolle medewerkers aan uw onderneming te binden. Wist u trouwens dat u warrants ook kunt opnemen in uw plan voor flexibel verlonen of in uw cafetariaplan?

Met onze simulatietool berekent u haarfijn hoeveel er netto overblijft van een bonus, zowel van een klassieke bonus, als van warrants. Benieuwd hoeveel voordeel u eruit haalt en of warrants de juiste keuze zijn voor u? Bereken het met onze 'Bonus bruto-netto calculator'.

Bereken nu uw voordeel

*Voor klanten die geen cashrekening hebben bij ons partner, is een minimum afname van €250K vereist. Neem contact op met ons voor meer informatie. 

 

2022 ©
Attentia
Privacyregeling | Disclaimer