Primaire tabs

U bent hier

Warrants

Beloont u uw medewerkers met een bonus voor hun harde inzet? Steeds meer werkgevers kennen bonussen toe in de vorm van warrants. Die zijn voor uw medewerkers voordeliger dan een klassieke uitbetaling, omdat ze als verloning niet onderworpen zijn aan sociale bijdragen. Het voordeel is opmerkelijk: met een bonus in warrants en warrantsplan, houden uw medewerkers tot bijna 37% meer netto over, vergeleken met een klassieke bonus. Bovendien bespaart u ook als werkgever!

 

"Met warrants als bonus geeft u uw medewerkers
tot 37% meer netto én bespaart u zelf."

Bereken nu uw voordeel

Daarom kiest u voor warrants

Het warrantsplan voldoet aan de juridische voorwaarden die de instanties voor sociale zekerheid vooropstellen. Omdat de hele administratieve procedure conform de wetgeving verloopt, is de vrijstelling van de socialezekerheidsbijdragen gegarandeerd. Als werkgever loopt u geen financieel risico tussen het moment van de aankoop van de warrants en de toekenning aan uw medewerkers. Die kunnen de warrants overigens al de dag van de toekenning verkopen. Noch als werkgever noch als medewerker hoeft u een financiële rekening (zicht- of effectenrekening) te openen. Als werkgever kunt u de warrants aankopen via Attentia.

Wat wij concreet voor u doen

Wij staan u bij om de strikte juridische, financiële en administratieve procedures na te leven. Dat kan gaan om:

  • uw medewerkers te informeren
  • de bedrijfsvoorheffing voor u te innen (die gaat meteen terug naar de werkgever voor afdracht na 60 dagen)
  • de timing op te volgen (intekenperiode, aankoop van de warrants, ...)
  • de payroll in goede banen te leiden (wij stellen gebruiksklare info voor loonverwerking ter beschikking bij uw sociaal secretariaat)

Zo gaat het in z'n werk

Warrants

 

 

Bereken uw voordeel en dat voor uw medewerkers

Met warrants houden uw medewerkers meer over aan hun bonus. Het is dan ook een ideaal middel om waardevolle medewerkers aan uw onderneming te binden. Wist u trouwens dat u warrants ook kunt opnemen in uw plan voor flexibel verlonen of in uw cafetariaplan?

Met onze simulatietool berekent u haarfijn hoeveel er netto overblijft van een bonus, zowel van een klassieke bonus, als van warrants. Benieuwd hoeveel voordeel u eruit haalt en of warrants de juiste keuze zijn voor u? Bereken het met onze 'Bonus bruto-netto calculator'.

Bereken nu uw voordeel

Uitgelichte opleidingen