Primaire tabs

U bent hier

Loonoptimalisatie

Door het aanbieden van een optimale verloning maakt u het verschil vandaag. Enerzijds zorgt u voor tevreden medewerkers, dankzij een meer gepersonaliseerde verloning. Anderzijds kiest u voor die looncomponenten die de kosten voor uw organisatie zo optimaal mogelijk houden. Attentia beheerst de kunst van het uitbalanceren van de verloning binnen uw organisatie. We verzorgen uw sociaal-fiscale loonoptimalisatie en creëren ruimte door alternatieve verlonings- en bonusplannen voor te stellen, volledig op maat van uw onderneming.

 

Loonoptimalisatie zorgt voor een gezond evenwicht
in de verloning binnen uw onderneming.

 

Er is trouwens niet alleen oog voor optimalisatie, maar ook een correcte en marktconforme verloning is cruciaal in de 'War for talent'. Ook voor het opstellen van een functieclassificatie kan Attentia u van dienst zijn.

Bonusoptimalisatie

Om hun medewerkers te belonen voor hun inzet, kiezen steeds meer organisaties voor een bonus of een bonusplan. Bij een klassieke bonus houdt een medewerker na alle heffingen maar een goede 30% van de brutokost over. Bonusoptimalisatie toont u dat het anders kan door bijvoorbeeld in te zetten op warrants, CAO 90, winstpremies, ...

Meer informatie

Lonen optimaliseren: sociaal fiscaal, bonussen en flexibel verlonen

Sociaal-fiscale loonoptimalisatie

U wint tweemaal! Uw medewerkers houden netto meer over én u bespaart op het huidige personeelsbudget. Attentia evalueert ter plaatse uw verloningssysteem en -pakket en vertelt u waar er nog bijkomende besparingen mogelijk zijn. Wij optimaliseren voor u:

  • kosten eigen aan de werkgever
  • voordelen van alle aard: bedrijfswagen, tankkaart, gsm, internet, tarifaire voordelen, pc-privéplan, ...
  • maaltijdcheques, ecocheques, geschenkcheques, sport- en cultuurcheques, ...
  • vergoedingen voor woon-werkverkeer, fietsvergoedingen, bedrijfsfiets, ...
  • groepsverzekeringen, hospitalisatieverzekeringen, individuele pensioentoezeggingen, ...
     

Meer informatie

Flexibel verlonen

Met een flexibele verloning of een cafetariaplan benadert u uw medewerkers persoonlijker en kunt u op een fiscaalvriendelijke manier tegemoet komen aan hun individuele wensen door de verlonings- en beloningspakketten op hun situatie af te stemmen. Hiermee speelt u in op de reële behoeften van uw medewerkers en creëert u een flexibel systeem waarin ruimte is voor evolutie. Met DOTS Flexible Reward heeft u een gebruiksvriendelijke tool in handen waarmee het eenvoudig is voor u en uw medewerkers om het verloningsplan efficiënt op te volgen en te gebruiken. Ook het opzetten ervan verloopt vlot met deze DOTS solution.

Meer informatie

Benieuwd hoe u de lonen in uw organisatie kunt optimaliseren?

Vraag hier meer informatie.

2021 ©
Attentia
Privacyregeling | Disclaimer