Primaire tabs

Sociale verkiezingen? Laat niets aan het toeval over!

Ga voor een veilige stembusgang van uw sociale verkiezingen 2020

Het is bijna zover! Na het uitstel van de sociale verkiezingen 2020, zullen ze nu doorgaan tussen 16 en 29 november. In die periode gaan heel wat medewerkers opnieuw hun afgevaardigden kiezen. Maar deze keer wordt het een grotere uitdaging dan anders, want er moet extra aandacht zijn voor veiligheid en voor het feit dat alles conform de regels n.a.v. COVID-19 georganiseerd wordt. Lange wachtrijen en veel medewerkers samenbrengen op een kleine oppervlakte is absoluut te vermijden, om nog maar te zwijgen van het desinfecteren en duidelijke signalisatie.

 

New Balls Please heeft daartoe, in samenwerking met Attentia, een toolbox ontwikkeld om u te helpen met deze uitdaging. Start nu reeds met de praktische voorbereidingen van de sociale verkiezingen in uw onderneming en laat u bijstaan voor een veilige stembusgang.

Hoe kunnen we u bijstaan?

Adviesnota

Kies voor de adviesnota en ontvang alle theoretische, praktische en logistieke informatie nodig voor het organiseren van veilige sociale verkiezingen.

Met dit concreet advies kunt u meteen zelf aan de slag!

 

 

Huurpakket

Ontvang alle basismateriaal voor uw veilige sociale verkiezingen:

  • Afwasbare stemhokjes (incl. opbouw en afbraak)
  • Flessen met handgel en handgelhouders
  • Materiaal om te desinfecteren
  • Materiaal voor crowd control (palen, lint en vloerstickers)
  • Nodige signalisatie

Pakket op maat

Bent u een grote onderneming met meerdere locaties en zijn er dus meerdere stembureaus? Of wenst u een reizend stembureau te organiseren dat meerdere locaties aandoet op één dag? Er wordt een voorstel op maat uitgewerkt volgens uw wensen en op basis van de specifieke situatie van uw onderneming.