Primaire tabs

U bent hier

Attentia wil u begeleiden bij elke stap van uw ondernemerschap. We willen fungeren als klankbord en adviseur, en we doen er alles aan om u op de hoogte te houden van al het relevant sociaal-juridisch nieuws.

 

Advies

Attentia geeft u uitgebreid advies op maat voor alle vragen en problemen waar een personeelsdienst mee kan geconfronteerd worden, in elke fase van de tewerkstelling. Attentia biedt verduidelijking en begeleiding. En dit steeds met aandacht voor de concrete situatie binnen uw onderneming. Bent u klant en heeft u een vraag? Contacteer ons juridisch team.

 

Informatie

Attentia bezorgt u nuttige informatie in de vorm van een tweewekelijkse nieuwsbrief en een maandelijkse Newsletter met sociaal-juridische actualiteit (voorbehouden aan klanten), zodat u als werkgever op de hoogte blijft van alle wijzigingen op sociaal en fiscaal vlak, zowel interprofessioneel als binnen het specifiek paritair comité.

Bent u klant en ontvangt u de maandelijkse Newsletter nog niet? Laat het ons weten.

 

Opleiding

Attentia organiseert regelmatig opleidingen. Het gaat om sociale actuasessies of opleidingen over specifieke thema’s. Deze opleidingen gaan door in onze kantoren, maar als u dat wenst, kunnen er ook bij u in uw bedrijf opleidingen georganiseerd worden.

 

Structureel telewerken of addendum thuiswerk?

Naar aanleiding van de maatregelen die werden genomen in het kader van het coronavirus, werden veel ondernemingen verplicht om thuiswerk te organiseren. Maar ook hier moet u ervoor zorgen dat u wettelijk in orde bent. De snelste manier om wettelijk in orde te zijn op dat vlak, is door een addendum aan de individuele arbeidsovereenkomst toe te voegen. Hierin somt u alle rechten en plichten op en ook de tijdsduur. 

Om u hierin snel vooruit te helpen, hebben wij een standaard addendum thuiswerk klaar. Zo kunt u zelf meteen aan de slag om wettelijk in orde te zijn. Interesse? Vul het formulier hieronder in en specificeer uw specifieke vraag. Wij helpen u snel verder. 

Misschien wenst u het thuiswerk of telewerken structureler door te voeren in uw organisatie en wilt u uw medewerkers voortaan op regelmatige basis de kans geven om thuis te werken? Ook daar staan wij u graag bij met het nodige advies rond vergoedingen, een policy, nodige addenda, ...