Primaire tabs

Ontdek een HR & Well-being beleid waar iedereen beter van wordt.

En win meteen uw persoonlijke Fit check-up.

HR

Een beloningsstrategie verbetert de prestaties van uw medewerkers gevoelig, en is daardoor ook zeer gunstig voor uw bedrijf, zeker als het plan mooi aansluit bij uw strategie en bedrijfscultuur.
Om beter in te spelen op uw bedrijfsobjectieven en de noden van uw mensen, bedenken we in samenspraak met u flexibele verlonings- en beloningspakketten. Als HR specialist kennen we de knepen van het vak, u leert de kunst om met minimale middelen een maximaal rendement te behalen. Dankzij sociaal-fiscale loonoptimalisaties houden uw werknemers netto meer over, terwijl u bespaart op uw huidig personeelsbudget.

Meer info

dat werkt

Payroll

Attentia is dé actieve partner en hét betrouwbaar klankbord voor uw personeelsdienst.
We zorgen als geen ander dat de lonen correct en tijdig betaald worden, dankzij onze experten en gespecialiseerde software. Tegelijk biedt ons juridisch team advies op maat en helpt u met al uw vragen rond arbeidsrecht, sociale zekerheid, en fiscaliteit.

Meer info

dat loont

Well-being

Vitale werknemers zijn bewezen performanter en meer geëngageerd. Vitaliteit optimaliseren mist dus zijn effect niet. Een gezond lichaam en een positieve ingesteldheid werken ook op lange termijn. Op deze manier zijn uw mensen duurzaam inzetbaar binnen uw organisatie.
Dat geldt evengoed voor leiders en hun teamleden. Vitaal leiderschap bevordert het welzijn en de motivatie. Dat zorgt voor vertrouwen en stabiliteit.

Een vitaliteitsbeleid zorgt voor meer betrokkenheid en welzijn. Dat helpt om burn-outs te vermijden. Het uittekenen en opzetten van een geïntegreerd verzuimbeleid verlaagt verzuim, ten voordele van een positieve werksfeer.

Meer info

dat helpt

Health & Safety

Veiligheid eerst. Dat start met een gezonde en veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Risico’s beheersen en tot een minimum herleiden binnen uw bedrijf is een complexe materie. Met de nadruk op preventie sporen we potentiële risico’s op, geven we advies op maat en organiseren we specifieke opleidingen. Hierbij ligt de focus op gezondheid, in de meest brede zin van het woord: medisch toezicht, psychosociale aspecten van het werk, ergonomie, arbeidsveiligheid, industriële hygiëne, toxicologie, …

Meer info

dat doet goed
“Feeling good
works great.”
WIN uw persoonlijke Fit check-up

Fit check-up brengt uw uithoudingsvermogen, cardioscore en lichaamssamenstelling in beeld. Op basis van de scores ontvangt u een volledig trainingsprogramma op maat. Onze professionele coaches ondersteunen u om lichaamsbeweging effectief in uw agenda te integreren. En dat rendeert. Want fitte personen presteren beter, ook op de werkvloer.

Attentia