Primaire tabs

U bent hier

Verlonen, strategisch loonbeleid, payroll en loonadministratie

Werk maken van een goede verloning is een opportuniteit om investeringen in medewerkers te optimaliseren. Zowel correct verlonen, volgens loonschalen, weddeschalen en barema’s, alsook het belonen van uw werknemers, met bijvoorbeeld extralegale voordelen, warrants of het uitbetalen van een bepaalde vergoeding, zorgt voor meer motivatie en gelukkige medewerkers.

Waarvoor wensen we te betalen? Hoe willen we het loon betalen? Welke elementen voorzien we in ons loonpakket? Individuele, collectieve of flexibele verloning? Hoeveel gaan we betalen? Allemaal vragen waarmee rekening dient te worden gehouden voor een haalbare, betaalbare, performante en billijke verloning.

 

We staan u bij met loonadministratie en payroll
en bij het uitwerken van een strategisch loonbeleid.

 

Bekijk in deze vlog de 6 trends in rewards of verloning. 

Strategisch loonbeleid

Wat en hoeveel wenst u te verlonen per functie om het juiste talent aan te trekken en te behouden? Wenst u een cafetariaplan of flexibele verloning te implementeren?

Ontdek meer

Loonadministratie

Een correcte en tijdige betaling van lonen is essentieel voor de vlotte werking van uw organisatie. Reken bij Attentia op een vaste dossier-beheerder met kennis van de recentste regelgeving en een bewezen loonmotor.

Ontdek meer

SAP Payroll

SAP is de logische strategische ERP keuze voor grote bedrijven in België en voor Belgische afdelingen van multinationals. Attentia helpt bij de implementatie van uw SAP Human Capital en voert payroll gerelateerde taken op uw SAP systeem uit.

Ontdek meer

Loonoptimalisatie

Uitbalanceren van de verloning binnen uw bedrijf en zorgen voor sociaal-fiscale loonoptimalisatie geeft ruimte voor alternatieve verlonings- en bonusplannen.

Ontdek meer

Payroll ondersteuning

Attentia ondersteunt u bij de voorbereiding van uw payroll of het beheer van uw personeel. Zowel on site als off site ondersteuning, tijdelijk of structureel, voor uw volledige payroll of voor afgelijnde payroll-processen.

Ontdek meer

Opleidingen rond verlonen

Attentia organiseert een brede waaier aan opleidingen en trainingen voor HR-professionals, gebaseerd op jarenlange expertise in HR: loonberekening en loonoptimalisatie, sociale actua, fiscaliteit en juridische aspecten van tewerkstelling ...

Ontdek meer

Blijf bij met alles rond verlonen en payroll!

2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer