Primaire tabs

U bent hier

HR, tewerkstelling, sociaal-juridische ondersteuning, sociale audits, arbeidsreglementen

Tewerkstelling is een technisch complexe materie die een verregaande graad van specialisatie vereist. Attentia helpt u met al uw vragen over fiscaliteit, arbeidswetgeving en andere juridische aspecten van tewerkstelling en aanwerving.

 

Tewerkstelling in België is complex, onze
experten adviseren u over alle juridische aspecten.

 

Sociaal-juridische ondersteuning

Attentia begeleidt bij elke stap van uw ondernemerschap. We zijn een betrouwbaar klankbord voor uw personeelsdienst en houden u op de hoogte van sociaal-juridisch nieuws op het vlak van tewerkstelling via nieuwsbrieven, opleidingen en sociale actuasessies.

Ontdek meer

Sociale audits, arbeidsreglementen en policies

Attentia kan in uw bedrijf een sociale audit uitvoeren, zoals dat ook zou gebeuren door het Toezicht op de Sociale Wetten of de Sociale Inspectie. We gaan na of het arbeidsrecht correct wordt toegepast binnen uw bedrijf en u krijgt dan van ons concrete aanbevelingen om loonbeleid en personeelsadministratie te optimaliseren.

Ontdek meer

Sociale verkiezingen

Sociale verkiezingen lijken veraf, maar de deadline komt sneller dichterbij dan u denkt. De administratieve procedure die aan de verkiezingen voorafgaat, start namelijk al 150 dagen vóór de verkiezingsdag.

Ontdek meer

Grensoverschrijdende tewerkstelling

Internationale tewerkstelling brengt allerlei specifieke vragen met zich mee op het vlak van arbeidsrecht, sociale zekerheid, detachering, salary splits, payroll en aangiften in het buitenland. Attentia biedt u gespecialiseerd advies op maat.

Ontdek meer

2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer